Συγκινεί ο Πετρόφ για το άδοξο φινάλε στην Άστον Βίλα

Συγκινεί ο Πετρόφ για το άδοξο φινάλε στην Άστον Βίλα

Συγκινεί ο Πετρόφ για το άδοξο φινάλε στην Άστον Βίλα

Όσο κι αν μπορούσε να κάνει λόγο για μικρό κακό από τη στιγμή που βγήκε νικητής στη μάχη με τη λευχαιμία, ο Στίλιαν Πετρόφ δήλωσε ότι πόνεσε η καρδιά του όταν ενημερώθηκε ότι δεν μπορούσε να επιστρέψει στην Άστον Βίλα.  

Ο Βούλγαρος «μαχητής», κέρδισε τον σεβασμό όλων με την προσπάθεια που κατέβαλε το φετινό καλοκαίρι και την επαναφορά του στη δράση, συμμετέχοντας στην προετοιμασία της Άστον Βίλα έχοντας νικήσει την επάρατη νόσο με την οποία είχε διαγνωστεί το 2013.

Ήλπιζε κι ευχόταν να καταφέρει να παίξει τουλάχιστον για φέτος για να βοηθήσει τους «χωριάτες» να επιστρέψουν στην Πρέμιερ Λιγκ και να ολοκληρώσει την καριέρα του με τον τρόπο που ήθελε, όμως, δεν ήρθαν όπως θα ήθελε τα πράγματα.

Και μπορεί να έχει πλέον την υγειά του και να έχει μια μεγάλη νίκη ζωής να παρουσιάσει, ωστόσο, δήλωσε πως ο τρόπος με τον οποίο του απαγορεύθηκε ουσιαστικά να παίξει ξανά ποδόσφαιρο, πόνεσε την καρδιά του...

«Δεν ήθελα καν να πληρωθώ! Ήθελα απλά να ολοκληρώσω την καριέρα μου όπως το σκεφτόμουν... Πλέον δεν επιστρέφω να παίξω... Ήταν δύσκολο για εμένα να καταβάλλω αυτή την προσπάθεια να παίξω και να βρω τη φυσική μου κατάσταση στην προετοιμασία, αλλά δεν έγινε. Μου ξερίζωσαν την καρδιά. Με έριξε πολύ αυτή η κατάσταση. Ακόμα και την ημέρα που ήρθε ο Γκουζάν και μου μίλησε και μου είπε ότι “φαίνεται ότι θα τα καταφέρεις”, του είπα ότι δεν πρόκειται να γίνει αυτό... Όταν έμαθε τι είχε συμβεί και την κουβέντα που είχα κάνει με τον πρόεδρο, τότε τρελάθηκε που δεν μου δόθηκε η ευκαιρία». 

Best of internet