Το... κράξιμο από τον Σκόουλς συνεχίζεται

Το... κράξιμο από τον Σκόουλς συνεχίζεται

Κώστας Ζάλιαρης
Το... κράξιμο από τον Σκόουλς συνεχίζεται

bet365

Ακόμα μια αφορμή για ν' ασκήσει την κριτική του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε ο Πολ Σκόουλς μετά την ήττα από τη Φέγενορντ και αυτή τη φορά, επικεντρώθηκε στον Πολ Πογκμπά.

Ο παλαίμαχος χαφ των «κόκκινων διαβόλων» δεν χάνει ευκαιρία να μιλήσει για την... καταστροφή που πιστεύει ότι έχει υποστεί η Γιουνάιτεντ έπειτα από το τέλος της εποχής του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και του έδωσε νέα δικαιώματα για να συνεχίσει να το κάνει, η εμφάνιση της ομάδας στην Ολλανδία, το βράδυ της Πέμπτης.

Το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο ηττήθηκε 1-0 από τη Φέγενορντ στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και ο Σκόουλς επικεντρώθηκε στην κακή εμφάνιση του Πολ Πογκμπά, για τον οποίο πιθανότατα τα είχε... κρατημένα από το ντέρμπι με τη Σίτι.

«Έχει δυσκολευθεί αρκετά να πιάσει τα στάνταρ της απόδοσής του. Είναι νωρίς ακόμα και πιστεύω ότι θα χρειαστεί χρόνο για να εμφανιστεί όπως ακριβώς πρέπει. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν ξέρω ακριβώς σε ποια θέση παίζει αυτή τη στιγμή.

Έχει θέση; Του έχουν πει που να παίξει; Φαίνεται χαμένος στο γήπεδο... Προσπαθεί να κάνει πολλά με τη μπάλα στα πόδια. Θα έπρεπε να είναι πιο απλό το παιχνίδι του, να μην προσπαθεί κάθε φορά να περάσει τρεις – τέσσερις αντιπάλους» ανέφερε ο Σκόουλς.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα