Εκεί θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Εκεί θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ (pics & vids)

bet365

Το πεντάστερο ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort, που βρίσκεται κοντά στο χωριό της Γεωργιούπολης, θα φιλοξενήσει φέτος τις εκλογές της ΕΠΟ στις 26 Οκτωβρίου.

Αν μη τι άλλο αυτές οι εκλογές της ΕΠΟ θα γίνουν σε έναν υπερπολυτελή χώρο.

Το Anemos Luxury Grand Resort πρόκειται να φιλοξενήσει τις αρχαιρεσίες της 26ης Οκτωβρίου. Βρίσκεται στη Γεωργιούπολη της Κρήτης, σε απόσταση πιο μεγάλη από 30 χλμ. από την πόλη των Χανίων και άρχισε να λειτουργεί από το 2015 και μετά. Διαθέτει κέντρο σπα και σάουνα. Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει επίσης εποχική εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο και εστιατόριο. Γενικότερα όλες τις ανέσεις που μπορεί να θελήσει ένας επισκέπτης ενώ φυσικά οι τιμές των δωματίων του είναι αισθητά προς τα... πάνω.
Σε ορισμένα δωμάτια υπάρχει καθιστικό ενώ κάποιες μονάδες έχουν θέα στη θάλασσα ή στην πισίνα. Στο κατάλυμα λειτουργεί ακόμα κομμωτήριο.
Στο ξενοδοχείο - που διαθέτει συνολικά 240 δωμάτια - υπάρχει ιδιωτική παραλία, καθώς επίσης υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων και αυτοκινήτων. Είναι σε μια ήσυχη περιοχή κοντά στο χωριό της Γεωργιούπολης, 36 χλμ. από την πόλη των Χανίων και 19 χλμ. από την πόλη του Ρεθύμνου.
 

Τελευταία Νέα