Κάνιας: «Κάναμε καλό παιχνίδι»

Gazzetta team
Κάνιας: «Κάναμε καλό παιχνίδι»

bet365

Και ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ με τον Ισπανό μέσο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο της ομάδας.

Ο 29χρονος μέσος μιλώντας στην κάμερα του OTE TV ανέφερε τα εξής: «Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ αυτή την στιγμή. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι όλοι. Η ομάδα προσπαθεί να γίνεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι. Φέραμε ένα καλό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε με στόχο να τα πάμε ακόμα καλύτερα».

Για το τι τους είπε ο Ίβιτς πριν το ματς: «Δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο που είπε. Αυτό που μας είπε ότι μας λέει συνέχεια το να μπούμε δυνατά από την αρχή να πιέσουμε ψηλά, να κερδίσουμε μπάλες, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε την ποιότητα μας. Αυτά μας είπε και τώρα και πιστεύω πως αν τα τηρήσουμε θα πάμε καλύτερα στην συνέχεια».

Για το αν δικαιούταν ένα γκολ: «Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού θα μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες. Σίγουρα θα ήταν μια άξια νίκη για εμάς γιατί παλέψαμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε από το πρώτο λεπτό και ειδικά στα τελευταία μας έδωσε φτερά στα πόδια μας. Θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να τα καταφέρουμε και γιαυτούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα