Αλμέιδα: «Να μπαίνουμε σαν πρωταθλητές»

Αλμέιδα: «Να μπαίνουμε σαν πρωταθλητές»

Gazzetta team
Αλμέιδα: «Να μπαίνουμε σαν πρωταθλητές»

bet365

Ο Ούγκο Αλμέιδα χάρηκε για τη διπλή βράβευση του (MVP και καλύτερο γκολ της αγωνιστικής) αλλά σκέφτεται ήδη το ματς του Σαββάτου στη Βέροια, όπου η ΑΕΚ πρέπει να μπει σαν πρωταθλήτρια!

Ο Πορτογάλος φορ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής όχι μόνο της ΑΕΚ (στο 4-2 επί της Ξάνθης) αλλά γενικά της αγωνιστικής και αυτό αποδείχθηκε με το γεγονός ότι και τα δύο βραβεία κατέληξαν σε αυτόν. Γεγονός που τον κάνει χαρούμενο, χωρίς όμως να μένει σε αυτό.

«Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ. Εγώ ήμουν έτοιμος και ήθελα να εκμεταλλευθώ την ευκαιρία που μου δόθηκε. Είχα την ευτυχία να σουτάρω σωστά και να πετύχω πραγματικά ένα υπέροχο γκολ. Η αλήθεια είναι ότι το γκολ ήταν υπέροχο και σημαντικό. Μακάρι να καταφέρω να σουτάρω ξανά και να σκοράρω με αυτό τον τρόπο. Το πιο βασικό για μένα αυτή τη στιγμή είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος με την κατάκτηση των δύο βραβείων αλλά προσπαθώ να το "ξεχάσω" προκειμένου να συγκεντρωθώ στον πολύ σημαντικό αγώνα που έχουμε το Σάββατο, για να προσπαθήσουμε πάλι όλοι μαζί ώστε να πάρει η ομάδα τους τρεις βαθμούς», είπε αρχικά κατά τη βράβευση του ο Αλμέιδα και πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια ότι δεν περίμενα να κατακτήσω το βραβείο του MVP. Το γκολ που πέτυχα ήταν πράγματι πολύ καλό και το περίμενα, αλλά όχι το δεύτερο βραβείο. Έγιναν αρκετοί αγώνες, μπήκαν πολλά γκολ και υπήρχαν πολλοί καλοί παίκτες που συμμετείχαν και σκόραραν. Βέβαια είμαι πολύ χαρούμενος για τα βραβεία και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω μόνος μου».

Στη συνέχεια, μιλώντας στη Nova, ο Πορτογάλος φορ είπε: «Η ΑΕΚ σε κάθε παιχνίδι μπαίνει για τη νίκη. είτε είναι εντός, είτε εκτός έδρας. Αφού θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να στοχεύουμε στον τίτλο, το σκεπτικό μας είναι σε οποιδήποτε γήπεδο μπαίνουμε να έχουμε ως στόχο τη νίκη. Να μπαίνουμε στο γήπεδο ως πρωταθλητές. Αυτό θα κάνουμε και στη επόμενο ματς, έτσι ώστε να καταφέρουμε να φύγουμε απ' την έδρα τους με τη νίκη. Είναι δύσκολο για κάθε ομάδα που δέχεται έξι γκολ στην πρώτη αγωνιστική. Ο προπονητής τους όμως έχει τον χρόνο για να διορθώσει ό,τι δεν πήγε καλά εκείνη τη μέρα. Σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε εύκολο παιχνίδι, αφού ξέρουμε ότι η Βέροια παίζει μπροστά στον κόσμο της και είναι το πρώτο ματς εντός έδρας, γι' αυτό και θα προσπαθήσει να κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα