Ανακοίνωσε συνέντευξη Τύπου για τον Ηρακλή ο Μοντεκάλβο

Ανακοίνωσε συνέντευξη Τύπου για τον Ηρακλή ο Μοντεκάλβο

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ανακοίνωσε συνέντευξη Τύπου για τον Ηρακλή ο Μοντεκάλβο

bet365

Ο Ιταλός υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ Ηρακλής, Φάμπιο Μοντεκάλβο θα παραχωρήσει αύριο συνέντευξη Τύπου σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης αναφορικά με το πλάνο του για τον Ηρακλή.

Ο Ιταλός επιχειρηματίας και πρόεδρος της FM Communication θα βρίσκεται αύριο το πρωί στη Θεσσαλονίκη (16/9) και ακολούθως το απόγευμα της ίδιας μέρας (17.00) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Hayatt Regency.

O επίδοξος επενδυτής εξακολουθεί να βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του Σπύρου Παπαθανασάκη προκειμένου να τον διαδεχθεί.

Ο Μοντεκάλβο στην πρώτη του επίσημη γνωριμία με τους εκπροσώπους του Τύπου, θα αναλύσει τις σκέψεις του για τον Ηρακλή, θα εξηγήσει σε πιο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις,
αλλά και τους λόγους που επιθυμεί να επενδύσει στην Ελλάδα μέσω του Ηρακλή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα