Γρηγορίου: «Έκαναν Χατζηαβάτη το site της Ομοσπονδίας»!

Δημήτρης Τομαράς
Γρηγορίου: «Έκαναν Χατζηαβάτη το site της Ομοσπονδίας»!

bet365

Επίθεση στην ΕΠΟ έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Ζήσης Γρηγορίου, ο οποίος υπογραμμίζει ότι έχουν μετατρέψει την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας σε... «Χατζηαβάτη»!
Αναλυτικά η δήλωσή του, την οποία έκανε κυρίως για να υπερασπιστεί τον Βακάλη, πρόεδρο της ΕΠΣ, Σάμου, καθώς αμφότεροι στηρίζουν την παράταξη Γραμμένου:
«Ύστερα από την ανυπόγραφη, ως συνήθως, ανακοίνωση της ΕΠΟ εχθές με ευθείες προσβολές εναντίον του συναδέλφου προέδρου της ΕΠΣ Σάμου Ν. Βακάλη, νιώθω την ανάγκη να πω τα εξής:
Είναι ανεπίτρεπτο να χρησιμοποιείται η ιστοσελίδα της ΕΠΟ ως άλλος… «Χατζηαβάτης» για την εξυπηρέτηση των σκοπών κάποιων ελάχιστων. Είναι βέβαιο ότι για τα ολισθήματα αυτά υπάρχουν υπευθυνοανεύθυνοι οι οποίοι πρέπει να κληθούν να λογοδοτήσουν.
Ελπίζω η παρούσα ανακοίνωση να μην τελεί εν γνώσει της Ε.Ε., καθόσον ανακοινώσεις αναλόγου ύφους και ήθους δεν περιποιούν τιμή στη μεγαλύτερη ομοσπονδία της χώρας, προσβάλει δε, το σύνολο των μελών της.
Καταληκτικά, στην ευκταία περίπτωση αγνοίας από μέρους της των ανωτέρω, επιτακτική ανάγκη αποτελεί η άμεση εξεύρεση του υπαιτίου συντάκτη και αποστολέα και η παραδειγματική τιμωρία του, ενώ στην απευκταία περίπτωση της γνώσεως των ανωτέρω, το μόνο που δύναμαι να εκφράσω είναι τη λύπη μου.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας - Ζήσης Γρηγορίου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα