Ιγκόρ Τούντορ: «Ποτέ δεν είναι εύκολα στην Τούμπα»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ιγκόρ Τούντορ: «Ποτέ δεν είναι εύκολα στην Τούμπα»

bet365

Ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε στην Ιταλία για την σημερινή αναμέτρηση της Τούμπας, θυμήθηκε τον Ρόμπερτ Μακ και υποκλίθηκε στον Πάουλο Σόουζα.

Οι Ιταλοί γνωρίζουν καλά τον Ιγκόρ Τούντορ από το πέρασμα του ως παίκτης της Γιουβέντους, εκτιμούν τις απόψεις τους, με τον Κροάτη πρώην προπονητή να σκιαγραφεί το προφίλ του «Δικεφάλου» ενόψει της αναμέτρησης με τη Φιορεντίνα.

Μιλώντας, αποκλειστικά στο «Tuttomercatoweb.com», ο Κροάτης τεχνικός της Καραμπούσπορ αναφέρθηκε στην προσπάθεια, που κάνει στην Τουρκία, για να κρατήσει την ομάδα του στην πρώτη κατηγορία, επανέλαβε την επιθυμία του να εργαστεί στην Ιταλία, «αργά ή γρήγορα θα ήταν όμορφο να έρθω στην Ιταλία», είπε και επικεντρώθηκε στις δηλώσεις του στον σημερινό αγώνα της Τούμπας.

Όπως τόνισε «ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει παίκτες, έχει ένα νέο προπονητή στον πάγκο της, τον Βλάνταν Ίβιτς και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για τη Φιορεντίνα στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, ποτέ δεν είναι εύκολα», ενώ αναφέρθηκε και στην ιταλική ομάδα: «Οι «βιόλα» είναι ισχυρότεροι και είναι μια ομάδα που μου αρέσει πολύ. Ο Σόουζα κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι ένας καλός άνθρωπος και ένας προπονητής με εξαιρετικές ιδέες. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ πολύ».

Εντύπωση προκαλεί η αναφορά του Τούντορ σε έναν πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, τον Ρόμπερτ Μακ, απαντώντας στην ερώτηση, ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης της ελληνικής ομάδας.

«Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες του ΠΑΟΚ», είπε ο Κροάτης τεχνικός, «αλλά ο καλύτερος έχει φύγει, ο Ρόμπερτ Μακ, για τον οποίο είχε δείξει ενδιαφέρον και η Φιορεντίνα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα