Ετοιμος για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

Ετοιμος για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ετοιμος για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

bet365

O Ολυμπιακός ξεκινά στο μονοπάτι του Europa League, με την Γιουνγκ Μπόις να αποτελεί το πρώτο εμπόδιο στην προσπάθειά του για πρόκριση από τους ομίλους.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ψηλές βλέψεις,με το κεφάλι πάντα χαμηλά, γι αυτό και θέλουν να ξεκινήσουν στο θεσμό με το τρίποντο στο «stade de Suisse».

Ο Πάουλο Μπέντο κι οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι και έτοιμοι για να επιστρέψουν στην Ελλάδα, με τη νίκη στις αποσκευές.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι 2+1 αλλαγές για τις οποίες σας γράφαμε, σε σχέση με το ματς κόντρα στη Βέροια, ίσως γίνουν μόνο... 1. Κι αυτό διότι ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει τον Λεάλι αντί του Καπίνο και από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι θα είναι ίδιοι με τα πρόσωπα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Δηλαδή, πέρα από τον Ιταλό που λογικά θα κάτσει κάτω από τα γκολπόστ, σε σύστημα 4-2-3-1 θα δούμε τους Ντε Λα Μπέγια και Φιγκέιρας στα άκρα της άμυνας κι οι Μποτία-Σιόβας στο κέντρο της άμυνας. Καμπιάσο και Μιλιβόγεβιτς θα είναι το δίδυμο στο κέντρο, αν κι ο Μάρτινς δεν αποκλείεται να πάρει εν τέλει θέση δίπλα στο Σέρβο.

Ελιουνούσι και Σεμπά θα είναι στα δύο άκρα με τον Μάριν να παίρνει ξανά την... μπαγκέτα πίσω από τον Ιντέγε. Πάντα «παίζει» του Φουρτούνη να πάρει τη θέση του Γερμανού.

Για τη γηπεδούχο ομάδα, ο Άντι Χίτερ έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Οαρό, Γκερντ, Σανόγκο, Τζος, Βίτριχ, Νουχού, Μπενίτο, Βίλοτιτς και Όμπεξερ.

Ετσι φαίνεται πως έχει κατασταλάξει σε σύστημα 4-4-1-1, το οποίο θα απαρτίζεται από τους: Εμβογκό στο τέρμα και Λέτσιακς και Σίτερ θα είναι στο αριστερό και δεξί άκρο της άμυνας κι οι Ρόσα-Φον Μπέργκεν θα είναι τα δύο στόπερ. Σακάρια και Μπερτόνε θα αποτελέσουν το δίδυμο στα κεντρικά χαφ κι οι Σουλεϊμάνι - Ραβέ θα είναι στα άκρα με τον Κούμπο να βρίσκεται πίσω από τον Φράι.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα