Αστόρι: «Ξέρουμε τι μας περιμένει στην Τούμπα»!

Σταύρος Σουντουλίδης
Αστόρι: «Ξέρουμε τι μας περιμένει στην Τούμπα»!

bet365

Ο Ντάβιντε Αστόρι δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του! Γι’ αυτό και όπως επισήμανε στις δηλώσεις του, αυτό που προβληματίζει τους «βιόλα» είναι η καυτή ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Ο 29χρονος αμυντικός της Φιορεντίνα μίλησε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για τις σκέψεις του ίδιου και των συμπαικτών του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά και το τι περιμένει από την ευρωπαϊκό πορεία των «βιόλα» στο φετινό Europa League.

«Η φιλοδοξία κάθε παίκτη είναι να παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ, αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο. Ένα λάθος μας ήταν το πρώτο παιχνίδι την περσινή χρονιά, το οποίο χάσαμε, δε θέλουμε να συμβεί και φέτος το ίδιο, γιατί στόχος μας είναι η πρωτιά στον όμιλο», υποστήριξε ο Ιταλός διεθνής κεντρικός των «βιόλα» και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, έχουν προστεθεί νέοι παίκτες, επαναλαμβάνω είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της χρονιάς».

Η καυτή Τούμπα προβληματίζει, όπως φαίνεται, τους ποδοσφαιριστές της Φιορεντίνα. «Το μόνο για το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσουμε και είμαστε προετοιμασμένοι είναι η ζεστή ατμόσφαιρα της Τούμπας», παραδέχθηκε ο Αστόρι. «Ο ΠΑΟΚ είναι πιο μπροστά από μας, αλλά αυτό δεν πιστεύω να φανεί στα 90 λεπτά».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα