Μιλιβόγιεβιτς: «Μεγάλες προσδοκίες από την διοργάνωση» (pics)

Μιλιβόγιεβιτς: «Μεγάλες προσδοκίες από την διοργάνωση» (pics)

Μιλιβόγιεβιτς: «Μεγάλες προσδοκίες από την διοργάνωση» (pics)

Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς μίλησε για τις φιλοδοξίες του Ολυμπιακού στον θεσμό του Europa League αλλά και για τις δυσκολίες.

Μεταξύ άλλων ο Σέρβος είπε πως «η ομάδα έχει ψηλά τον πήχη και μεγάλες προσδοκίες στη διοργάνωση, αλλά δεν θα είναι εύκολο».
 
Επίσης ότι «βελτιωθήκαμε στην φυσική κατάσταση και η ποιότητα που δείξαμε στο τελευταίο ματς δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο». Πιο συγκεκριμένα:
 
Στο τελευταίο παιχνίδι και όχι μόνο φόρεσες το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Τι σημαίνει για σένα αυτό σε αυτή τη νέα αρχή που κάνεις στους ομίλους του Europa League;
Δεν είναι η πρώτη φορά που ήμουν αρχηγός του Ολυμπιακού. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη για μένα. Στο παιχνίδι δεν αλλάζει κάτι. Κάνω την ίδια δουλειά. Εχω παραπάνω ευθύνες. Νιώθω πολύ περήφανος που είμαι αρχηγός του Ολυμπιακού αν σκεφτεί κανείς ποιοι έχουν φορέσει το περιβραχιόνιο αυτής της ομάδας στο παρελθόν.
 
Πόσο διαφορετικός είναι ο Ολυμπιακός από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι μέχρι το ματς με τη Βέροια;
Είμαι σίγουρος ότι και εσείς μπορείτε να δείτε τις διαφορές. Είμαστε πολύ βελτιωμένοι όσον αφορά στη φυσική κατάσταση και βέβαια η ποιότητα του παιχνιδιού που δείξαμε στο παιχνίδι με τη Βέροια, Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.
 
Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις από την ομάδα. Πόσο ψηλά έχετε βάλει τον πήχη στο Europa League;
Η ομάδα έχει βάλει ψηλά τον πήχη έχει υψηλές προσδοκίες κάτι που δεν θα είναι εύκολο. Πρώτος μας στόχος είναι να προκριθούμε από τον όμιλο. Ξεκινάμε αύριο εδώ από αυτό το παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι γιατί το γήπεδο έχει πλαστικό χορτάρι. Θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια. Στα χαρτιά μπορεί να φαίνονται εύκολα, αλλά στο γήπεδο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πρέπει πρώτα να περάσουμε τον όμιλο και να δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό. Αν το πετύχουμε αυτό τότε όλα μπορούν να συμβούν, αλλά θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια από εμάς. Εχουμε την ποιότητα και τη δύναμη για να τα καταφέρουμε. Πιστεύω πολύ σε αυτό και θα δούμε τι θα συμβεί στο γήπεδο.
 
Επειδή αναφέρθηκες στην ιδιαιτερότητα του γηπέδου να μας πεις αν έχεις αγωνιστεί σε τέτοιες συνθήκες και αν ναι ποια είναι η διαφορά;
Έχω παίξει πολλές φορές, αλλά μόνο ένα ήταν επίσημο. Είναι πολύ δύσκολο, είναι διαφορετικό. Θα το δούμε το γήπεδο στην προπόνηση αν χρειάζεται πότισμα, αν τσουλάει η μπάλα. Τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε να παίξουμε στον όμιλο είναι σε συνθετικό χλοοτάπητα, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί εδώ.
 

Best of internet