Κανονικά στην Super League η Βέροια!

Κανονικά στην Super League η Βέροια!

Λήξη συναγερμού αφού η Βέροια παραμένει κανονικά μέλος της Σούπερ Λίγκας. Ο φάκελος που κατέθεσε η ομάδα της Ημαθίας αυτή την φορά ήταν πλήρης και έτσι δεν υπάρχει πλέον κανένα θέμα!

Κανονικά στην Super League η Βέροια!
Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο μεγαλομέτοχος Κώστας Παπαδόπουλος προσκόμισε φάκελο με όλα τα στοιχεία προκειμένου να πάρει την άδεια για την αγορά των μετοχών και να εξασφαλίσει η ομάδα πιστοποιητικό.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΕΑ.

«(δ) ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ (εξ αναβολής) Παπαδόπουλος Κων/νος 93,53% 1. ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ (ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ) 2. Διαπιστώθηκε παράβαση υποχρέωσης του ν.2725/99 άρθρο 69Α περί προηγούμενης άδειας από την Επιτροπή για τη μεταβίβαση των μετοχών. 3. Σύμφωνα με το άρθρο 77Α παρ.7 η Επιτροπή τάσσει σύντομη προθεσμία 5 ημερών στην ως άνω ΠΑΕ για την άρση της ανωτέρω παράβασης. Ταυτόχρονα εντός του ιδίου χρόνου καλείται σε ακρόαση στη συνεδρίαση της Πέμπτης 22-09-16 για την επιβολή ή μη προστίμου, σύμφωνα με το άρθρο 77Α παρ.6.»

Ταυτόχρονα γινόταν η απόρριψη των Τρικάλων. «2. Καταγγελία ΠΑΕ Τρικάλων κατά ΠΑΕ Βέροιας αναφορικά με τη μετοχική σύνθεση της δεύτερης. (εξ αναβολής) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ»

 
(δ) ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ    (εξ αναβολής)
 
Παπαδόπουλος Κων/νος  93,53%
1. ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ (ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ)
2. Διαπιστώθηκε παράβαση υποχρέωσης του ν.2725/99 άρθρο 69Α περί προηγούμενης άδειας από την Επιτροπή για τη μεταβίβαση των μετοχών.
3. Σύμφωνα με το άρθρο 77Α παρ.7 η Επιτροπή τάσσει σύντομη προθεσμία 5 ημερών στην ως άνω ΠΑΕ για την άρση της ανωτέρω παράβασης. Ταυτόχρονα εντός του ιδίου χρόνου καλείται σε ακρόαση στη συνεδρίαση της Πέμπτης 22-09-16  για την επιβολή ή μη προστίμου, σύμφωνα με το άρθρο 77Α παρ.6.

Best of internet