Κανονικά στην Super League η Βέροια!

Κανονικά στην Super League η Βέροια!

Gazzetta team
Κανονικά στην Super League η Βέροια!

bet365

Λήξη συναγερμού αφού η Βέροια παραμένει κανονικά μέλος της Σούπερ Λίγκας. Ο φάκελος που κατέθεσε η ομάδα της Ημαθίας αυτή την φορά ήταν πλήρης και έτσι δεν υπάρχει πλέον κανένα θέμα!
Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο μεγαλομέτοχος Κώστας Παπαδόπουλος προσκόμισε φάκελο με όλα τα στοιχεία προκειμένου να πάρει την άδεια για την αγορά των μετοχών και να εξασφαλίσει η ομάδα πιστοποιητικό.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΕΑ.

«(δ) ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ (εξ αναβολής) Παπαδόπουλος Κων/νος 93,53% 1. ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ (ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ) 2. Διαπιστώθηκε παράβαση υποχρέωσης του ν.2725/99 άρθρο 69Α περί προηγούμενης άδειας από την Επιτροπή για τη μεταβίβαση των μετοχών. 3. Σύμφωνα με το άρθρο 77Α παρ.7 η Επιτροπή τάσσει σύντομη προθεσμία 5 ημερών στην ως άνω ΠΑΕ για την άρση της ανωτέρω παράβασης. Ταυτόχρονα εντός του ιδίου χρόνου καλείται σε ακρόαση στη συνεδρίαση της Πέμπτης 22-09-16 για την επιβολή ή μη προστίμου, σύμφωνα με το άρθρο 77Α παρ.6.»

Ταυτόχρονα γινόταν η απόρριψη των Τρικάλων. «2. Καταγγελία ΠΑΕ Τρικάλων κατά ΠΑΕ Βέροιας αναφορικά με τη μετοχική σύνθεση της δεύτερης. (εξ αναβολής) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ»
(δ) ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ (εξ αναβολής)
Παπαδόπουλος Κων/νος 93,53%
1. ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ (ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ)
2. Διαπιστώθηκε παράβαση υποχρέωσης του ν.2725/99 άρθρο 69Α περί προηγούμενης άδειας από την Επιτροπή για τη μεταβίβαση των μετοχών.
3. Σύμφωνα με το άρθρο 77Α παρ.7 η Επιτροπή τάσσει σύντομη προθεσμία 5 ημερών στην ως άνω ΠΑΕ για την άρση της ανωτέρω παράβασης. Ταυτόχρονα εντός του ιδίου χρόνου καλείται σε ακρόαση στη συνεδρίαση της Πέμπτης 22-09-16 για την επιβολή ή μη προστίμου, σύμφωνα με το άρθρο 77Α παρ.6.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα