Χούτερ: «Παίζουμε με την πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου» (vid)

Χούτερ: «Παίζουμε με την πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου» (vid)

Χούτερ: «Παίζουμε με την πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου» (vid)

Για τις δυσκολίες του αγώνα με τον Ολυμπιακό μίλησαν ο προπονητής της Γιουνγκ Μπόις, Άντι Χούτερ, καθώς και ο τερματοφύλακας Ίβο Μβογκό.

«Αντιμετωπίζουμε την πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και το δείχνουν αυτό οι τίτλοι του τα τελευταία χρόνια και οι παρουσίες του στο Champions League. Έχει έναν Πορτογάλο προπονητή, που θέλει η ομάδα του να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, με παίκτες που έχουν καλή τεχνική. Άρχισαν πολύ καλά στο πρωτάθλημα παρά τη διακοπή που υπήρχε. Ξέρουμε πως δεν έχουν τόσα παιχνίδια στα πόδια τους και προσπαθούν να βρουν ρυθμό, αλλά ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», ανέφερε ο Αυστριακός προπονητής. 
 
«Δεν ξέρω αν μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για 90 λεπτά. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλη ποιότητα, αλλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με το δικό μας ρυθμό, με το δικό μας στυλ», είπε ακόμα. 
 
Ο τερματοφύλακας της Γιουνγκ Μπόις, Ίβο Μβογκό δήλωσε: «Παίζουμε στην έδρα μας απέναντι σε μια σούπερ ομάδα και θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη κόντρα σε έναν αντίπαλο που έπαιζε κάθε χρόνο στο Champions League».

Pressekonferenz vor YB - Olympiakos Piräus

Best of internet