Λέοβατς: «Στην Τούμπα δεν φοβόμαστε κανέναν»!

Λέοβατς: «Στην Τούμπα δεν φοβόμαστε κανέναν»!

Ο Μαρίν Λέοβατς μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την Φιορεντίνα. Η ατάκα του για την Τούμπα.

Λέοβατς: «Στην Τούμπα δεν φοβόμαστε κανέναν»!
Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης:
 
Για τη σημασία των ομίλων για τον ΠΑΟΚ: Περιμέναμε με ανυπομονησία να ξεκινήσουν οι όμιλοι. Έχουμε ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση.
 
Για το αν είχε κάποια επικοινωνία με τον Κροάτη της Φιορεντίνα, Μπαντέλι: Όχι, δε μίλησα μαζί του, αλλά σίγουρα θα τα πούμε αύριο πριν και μετά το πανχίδι.
 
Για το πως περιμένει να εξελιχθεί το αυριανό παιχνίδι: Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Φιορεντίνα είναι μία ομάδα με καλές μονάδες και ποιοτικούς παίκτες, αλλά στην Τούμπα δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και δε θα το κάνουμε ούτε αύριο. Στην Τούμπα δεν φοβόμαστε κανέναν.
 
Για το αν τους έχουν πει κάτι συγκεκριμένο οι παίκτες που είχαν παίξει την προηγούμενη φορά κόντρα στην Φιορεντίνα: Δεν έχουμε συζητήσει κάτι συγκεκριμένο, αλλά στη χθεσινή προπόνηση ο προπονητής μας έδειξε βίντεο, με τα θετικά και τα αρνητικά της Φιορεντίνα και θεωρώ ότι είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το αυριανό παιχνίδι.

Best of internet