Ο Κύπριος που θέλουν Μουρίνιο και Κούμαν! (video)

Ο Κύπριος που θέλουν Μουρίνιο και Κούμαν! (video)

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ο Κύπριος που θέλουν Μουρίνιο και Κούμαν! (video)

bet365

Στα ύψη έχει εκτοξευθεί η χρηματιστηριακή αξία του 18χρονου μέσου της Γιουβέντους, Γρηγόρη Κάστανου με τις Μαν. Γιουνάιτεντ και Έβερτον να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Ο Γρηγόρης Κάστανος στα 18 του έχει χρισθεί διεθνής με την Εθνική Κύπρου, αλλά το σημαντικότερο είναι πως διαπρέπει στην Primavera με την Γιουβέντους. Mε τη φανέλα των «μπιανκονέρι» σκόραρε και τα δύο γκολ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (2-1) σε αναμέτρηση για το UEFA Υouth League (σ.σ. αντίστοιχη διοργάνωση με το Τσάμπιονς Λιγκ σε επίπεδω Νέων).

Ο βρετανικός Τύπος υποστηρίζει πως ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει τον Κάστανο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρώντας πως πρόκειται για σούπερ ταλέντο. Πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως ο Κύπριος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα ραντάρ και της Έβερτον με τον Ρόναλντ Κούμαν να έχει σε ιδιαίτερη υπόληψη τον Κάστανο.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Γιουβέντους έχει προνοήσει βάζοντας ρήτρα ύψους 20 εκατ. ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό μόνο ποσό μόνο απαγορευτικό δεν φαντάζει για την Γιουνάιτεντ. Ήδη έχει ξεκινήσει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων προκειμένου η «Γηραιά Κυρία» να αυξήσει ακόμη περισσότερο την ρήτρα σε μία προσπάθεια να μην χάσει πρόωρα έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο ποντάρει πολλά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα