«Με αυτοπεποίθηση κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις»

«Με αυτοπεποίθηση κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Με αυτοπεποίθηση κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις»

bet365

Δείτε τις δηλώσεις των Σεμπά και Ντιόγκο Φιγκέιρας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ελβετία.

Ο Ολυμπιακός είναι στη Βέρνη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Γιουνγκ Μπόις για τα πρώτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League.

Πριν την αναχώρηση της αποστολής, Φιγκέιρας και Σεμπά έστειλαν το μήνυμά τους ενόψει της αυριανής (15/9) αναμέτρησης.

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς και είμαστε προετοιμασμένοι γι αυτό», είπε αρχικά ο Σεμπά και συνέχισε αναφερόμενος στην πολύ παρουσία της ομάδας στο ματς με τη Βέροια:

«Πραγματικά είμαστε στο σωστό δρόμο και περιμένουμε το δεύτερο παιχνίδι για να συνεχίσουμε με αυτοπεποίθηση».

Για την εμπιστοσύνη του προπονητή και της εξέδρας που έχει κερδίσει: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος γι αυτό, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μου και των προσπαθειών. Νιώθω αυτοπεποίθηση και ελπίζω να συνεχίσω έτσι για να γεμίσω με ικανοποίηση όχι μόνο τους φιλάθλους αλλά την ομάδα και διοίκηση».

Από την πλευρά του ο Φιγκέιρας τόνισε: «Η αρχική μας προσδοκία είναι να περάσουμε από τη φάση των ομίλων και από εκεί και πέρα να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για τον αντίπαλο είπε: «Έχουμε άποψη για όλους τους αντιπάλους, ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολα ματς, παρόλο που είμαστε στο Europa League ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολες αναμετρήσεις και τα ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολα. Θα έχουν τις δυσκολίες τους και πιστεύουμε να αντεπεξέλθουμε».

Η νίκη κι η εμφάνιση με τη Βέροια έχει τονώσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας; «Φυσικά δουλεύουμε κάθε μέρα για να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο».

Δείτε το video με τα όσα είπαν οι δύο άσοι των «ερυθρόλευκων»:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα