Ανατροπή και νέο συμβόλαιο για Κονέ

Κώστας Ζάλιαρης
Ανατροπή και νέο συμβόλαιο για Κονέ

bet365

Από την επιθυμία αποχώρησης και την αμφισβήτηση ακόμα και από τον ίδιο του τον προπονητή, ο Λαμινέ Κονέ υπέγραψε τελικά νέο πενταετές συμβόλαιο με τη Σάντερλαντ. Στο... βάθος το οικονομικό συμφέρον της ομάδας σε μελλοντική πώλησή του.

Ο 27χρονος αμυντικός των «μαυρόγατων» που φερόταν να επικαλείται ακόμα και τραυματισμό προκειμένου να μην αγωνιστεί, από τη στιγμή που ήθελε ν' αποχωρήσει από το «Στάδιο του Φωτός», έβαλε τελικά την υπογραφή του σε νέο συμφωνητικό με τον σύλλογο του Wearside.

Όπως ανακοίνωσε η Σάντερλαντ, ο ποδοσφαιριστής θεωρείται μέλος του ρόστερ τουλάχιστον μέχρι το 2021 έπειτα από το νέο «deal» που επιτεύχθηκε ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα, η συνεργασία των οποίων ξεκίνησε από τον Ιανουάριο του 2016.

«Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς και του το έχω ξεκαθαρίσει... Έχουμε δει τι είναι ικανός να προσφέρει και ξέρουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει» ανέφερε ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Πιθανότατα, στο... βάθος της υπόθεσης, να υπάρχει και η πρόθεση των «μαυρόγατων» να εξασφαλίσουν μεγαλύτερο ποσό από ενδεχόμενη πώληση του ποδοσφαιριστή στις προσεχείς μεταγραφικές περιόδου, εφόσον προκύψει ξανά θέμα και ο Κονέ φανερώσει τάσεις φυγής...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα