Στραματσόνι: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε, θέλουμε να παίξουμε»

Νίκος Αθανασίου
Στραματσόνι: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε, θέλουμε να παίξουμε»

bet365

Την ανυπομονησία του ίδιου και των παικτών για το ματς με τον Άγιαξ, εξέφρασε ο Αντρέα Στραματσόνι ενόψει της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League.

Πως και πως περιμένουν στον Παναθηναϊκό την σέντρα του ματς κόντρα στον Άγιαξ. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Αντρέα Στραματσόνι, λέγοντας πως οι «πράσινοι» δεν μπορούν να περιμένουν άλλο και θέλουν να ακούσουν το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα στην Λεωφόρο.

«Αυτό το παιχνίδι αντιπροσωπεύει τι θέλουμε να κάνουμε το καλοκαίρι. Να είμαστε στους ομίλους, να βάλουμε τον Παναθηναϊκό στο επίπεδο που του αξίζει. Από την πλευρά μου και από την πλευρά των παικτών, θέλουμε να παίξουμε αυτό το ματς. Δεν μπορούμε να περιμένουμε. Θέλουμε να αρχίσει το ματς και να παλέψουμε κόντρα στον Άγιαξ», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ιταλού τεχνικού, πριν δεχθεί τις καθιερωμένες ερωτήσεις.

Τι συμβαίνει με τον Λεντέσμα, τον Ιμπάρμπο και τον Κουτρουμπή;
«Σίγουρα δεν είναι μυστικό ότι αυτοί οι τρεις δεν είναι καλά. Κανείς δεν είναι σίγουρος πως θα μείνει εκτός και κανείς δεν είναι σίγουρος πως θα παίξει. Έχουμε προπόνηση στις 8. Δεν είμαι πολύ ανήσυχος, καθώς είμαι σίγουρος πως όποιος και αν παίξει αύριο να παίξει καλά. Ο Παναθηναϊκός θα είναι καλός με αυτούς τους τρεις και χωρίς αυτούς τους τρεις».

Τα παιχνίδια με τον Άγιαξ συνδέονται με μεγάλες στιγμές της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Είναι μια ευκαιρία να επανέλθει ο σύλλογος στις πορείες του παρελθόντος με αρχή το φετινό Europa League;
«Φυσικά. Είναι ένα τεστ, μία πρόκληση στην επιστροφή του Παναθηναϊκού να παίζει κόντρα σε σημαντικές ομάδες με σπουδαία φιλοσοφία. Ο σύλλογος είχε κατά το παρελθόν αυτή την νοοτροπία και πρέπει να δείξουμε ότι αυτό επέστρεψε. Στο γήπεδο, όχι στα λόγια».

Σε περίπτωση που δεν παίξει ο Κουτρουμπής, μπορεί να αλλάξετε το σύστημα με τα τρία στόπερ ή να δούμε για παράδειγμα τον Κουλιμπαλί στο κέντρο της άμυνας;
«Είναι μία επιλογή που σκέφτομαι. Έχω καθαρά στο μυαλό μου το πως πρέπει να παίξουμε. Πρέπει να τσεκάρω τους παίκτες. Ο τρόπος, όμως, που πρέπει να παίξουμε είναι ξεκάθαρος».

Ποιο είναι το κλειδί για την νίκη;
«Παίζουμε στην Λεωφόρο και θέλω να παίξουμε επιθετικά γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Δεν με απασχολεί ποιος είναι ο αντίπαλος. Θέλω να είναι η ομάδα συμπαγής χωρίς να χάσουμε την επικινδυνότητα μας κάθε φορά που κάνουμε επίθεση. Ο Άγιαξ έχει ποιοτική ομάδα αλλά και εμείς θα κοιτάξουμε να τον δυσκολέψουμε και να του βάλουμε προβλήματα στην άμυνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα