Κούγιας: «Η απάντηση στην "Goal" στις αίθουσες του δικαστηρίου»

Gazzetta team
Κούγιας: «Η απάντηση στην "Goal" στις αίθουσες του δικαστηρίου»

bet365

«Δεν θα υπάρχει συγνώμη», τονίζει στην δήλωσή του ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ.

Απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», έδωσε μέσα από δήλωσή του ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έδωσε ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες.

Αναλυτικά:

«Πληροφορήθηκα από συνεργάτες μου, γιατί βρίσκομαι εκτός Ελλάδας, το ρυπαρογράφημα και την προσωπική επίθεση των υπευθύνων της εφημερίδας "Goal" με όσα ανέφεραν τόσο στην πρώτη σελίδα όσο και σε εσωτερικά ρεπορτάζ.

Έχω πληροφορηθεί ποιοι από τη Λάρισα συνεργάζονται με αυτούς τους ρυπαρογράφους. Άλλωστε τους γνωρίζουν όλοι οι αγνοί οπαδοί της ΑΕΛ. Τους γνωρίζουν όλοι όσοι πληρώνουν εισιτήριο στο γήπεδο και στηρίζουν την ΑΕΛ. Γνωρίζουν ότι είναι όλοι αυτοί που όταν δεν κερδίζουν χρήματα από την ΑΕΛ, ή βρίσκονται εκτός διοίκησης, προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον οποιοδήποτε ιδιοκτήτη. Αυτοί είναι οι ίδιοι που έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε κάθε ιδιοκτήτη. Αρκεί να διαβάσει κάποιος τις καθημερινές αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο, ανάλογα με το αν κερδίζουν χρήματα από την ΑΕΛ ή όχι, για να γίνει αντιληπτό ποιοι είναι και τι κάνουν.

Οι υπεύθυνοι της εφημερίδας "Goal" θα πάρουν την απάντησή τους μέσα στις δικαστικές αίθουσες και συγγνώμη δεν υπάρχει.

Θα αναφέρω μόνο τα εξής:

1. Πού ήταν ο ΠΑΣ Γιάννενα το 2004 όταν τον ανέλαβα; Πόσα εκατομμύρια ευρώ είχε χρέη και σε ποιά κατηγορία έπαιζε;

2. Πού ήταν η Παναχαϊκή το 2008 όταν την ανέλαβα; Πόσα εκατομμύρια ευρώ είχε χρέη και σε ποιά κατηγορία έπαιζε;

3. Πού βρέθηκε η Παναχαϊκή μόλις ένα χρόνο από τη στιγμή που έφυγα;

4. Πού ήταν η ΑΕΛ όταν την ανέλαβα, πόσους ποδοσφαιριστές είχε, είχε αδειοδότηση (;), σε ποιό γήπεδο έπαιζε και πού βρίσκεται σήμερα;

Ότι και να γράψουν ότι και να πουν εμένα δεν με πτοεί, είμαι πολύ δυνατός για να ασχοληθώ με σκουπίδια και μέσα σε ένα χρόνο στη Λάρισα γνωρίζω τους πάντες και τα πάντα.

Η ΑΕΛ θα φτάσει εκεί που προστάζει η ιστορία της και δεν θα ξαναφτάσει ποτέ τόσο χαμηλά, ώστε να εξαρτάται η τύχη της από αυτούς που έκαναν πλειστηριασμούς για το ποιος θα πληρώσει περισσότερα κι εκπτώσεις όταν Δημοτική και Δημόσια γη γινόταν περιουσία άλλου.

Όλα αυτά που κάνουν αυτοί, οι οποίοι δεν ξεπερνούν τους δέκα στη Λάρισα, μαζί με αυτούς που ήθελαν να γίνουν υπεύθυνοι τύπου, μας έχουν κάνει μια γροθιά και όσο για τους υπευθύνους της "Goal" έχω να τους πω ότι ευτυχώς έρχονται πολύ γρήγορα τα παιχνίδια των ομάδων που υποστηρίζουν με την ΑΕΛ στη Λάρισα κι εκεί θα πάρουν την απάντησή τους. Ήδη την έδωσε η κερκίδα των οργανωμένων μας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή που ήταν γεμάτη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα