Το ιδιωτικό τζετ, το ξενοδοχείο και το... χρυσάφι της Παρί στον Νεϊμάρ

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Το ιδιωτικό τζετ, το ξενοδοχείο και το... χρυσάφι της Παρί στον Νεϊμάρ

bet365

Περισσότερες λεπτομέρειες από την πρόταση των Αράβων της Παρί Σεν Ζερμέν στο Νεϊμάρ αποκάλυψε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου.

Στην Παρί Σεν Ζερμέν ήθελαν τον Νεϊμάρ περισσότερο από το οτιδήποτε άλλο. Αυτό έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, όταν ο Βάγκνερ Ριμπέιρο αποκάλυψε το ύψος της πρότασης που έγινε από τους πρωταθλητές Γαλλίας στον Βραζιλιάνο.

Ωστόσο, ο ατζέντης του παίκτη, με νέες δηλώσεις του, έφερε στο φως της δημοσιότητας περισσότερες πληροφορίες για την πρόταση.

Βάσει των όσων είπε, λοιπόν, ο Νεϊμάρ θα έβαζε στον τραπεζικό του λογαριασμό 40.000.000 ευρώ τον χρόνο για πέντε χρόνια. Δηλαδή, θα γινόταν κατά 200.000.000 ευρώ πλουσιότερος, αν η περιπέτειά του στο Παρίσι κρατούσε μέχρι το 2021.

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, θέλοντας να τον δελεάσει ήταν διατεθειμένος να του παρέχει επιπλέον μπόνους και ανέσεις όπως ιδιωτικό τζετ για να πηγαίνει στη Βραζιλία όταν είχε ματς με τη «σελεσάο».

Το... κουφό είναι ότι ο Νεϊμάρ θα έβλεπε ξενοδοχείο της κατοχής του Κελαϊφί, όχι μόνο να παίρνει το όνομά του, αλλά ο ίδιος θα γινόταν και κάτοχος ποσοστού των μετοχών αυτού. Το πρώτο ραντεβού των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε στην Ίμπιζα και είχε διάρκεια δύο ώρες, με το Νεϊμάρ να είναι μάλιστα ενθουσιασμένος, ενώ το δεύτερο έγινε στο Σάο Πάουλο και εκεί η Παρί έκανε γνωστό στον παίκτη ότι είναι έτοιμη να πληρώσει και τα 190.000.000 ευρώ, την ρήτρα δηλαδή για την αποδέσμευσή του.

Ο Ριμπέιρο τού πρότεινε να πάει στην Παρί αλλά τόσο ο παίκτης όσο πατέρας του επέλεξαν να μείνει στην Μπαρτσελόνα, λόγω του ότι στην Καταλωνία είναι πραγματικά ευτυχισμένος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα