Οι ελληνικές μάχες του UEFA Europa League είναι στον ΟΤΕ TV!

Gazzetta team
Οι ελληνικές μάχες του UEFA Europa League είναι στον ΟΤΕ TV!

bet365

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ξεκινούν την προσπάθειά τους στους ομίλους του UEFA Europa League και ο OTE TV είναι εκεί!

Οι τρεις εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου συμμετέχουν στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση και έφτασε η στιγμή για την πρεμιέρα τους στη φάση των ομίλων.

Από νωρίς την Πέμπτη, τα κανάλια ΟΤΕ SPORT θα μεταφέρουν τις ελληνικές μάχες του Γιουρόπα Λιγκ στο σπίτι σας!

Η μέρα ξεκινάει με την εκπομπή UEFA Europa League Show από τις 18:00 στο ΟTE SPORT 2HD, με την πρώτη σέντρα στα ματς των ελληνικών ομάδων να γίνεται στην Ελβετία (20:00), όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γιούνγκ Μπόις (OTE SPORT 2HD).

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θέλουν να δείξουν πως μπορούν να κάνουν πολλά παραπάνω πράγματα, κόντρα σε μια ομάδα που απογοητεύει το κοινό της, έχοντας ηττηθεί τις τέσσερις από τις τελευταίες πέντε φορές που έχει αγωνιστεί μπροστά στους οπαδούς της.

Η συνέχεια δίνεται σε Λεωφόρο και Τούμπα!

Στις 21:00 στο ΟΤΕ SPORT 3HD μπορείτε να δείτε το Pre Game Show και εν συνεχεία την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ που κάνει σέντρα στις 22:05. Το «τριφύλλι» πέρασε από δύο προκριματικούς γύρους για να επιστρέψει στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ έπειτα μια σεζόν απουσίας και κοντράρεται με τον Αίαντα, με τον οποίο απαρτίζουν ένα ιδιαίτερο ζευγάρι στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Την ίδια ώρα (22:05), ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα στο γήπεδο της Τούμπας, με το ΟΤΕ SPORT 4HD να καλύπτει από νωρίς το ματς με το Pre Game Show από τις 21:00. Ο «δικέφαλος του βορρά» αποκλείστηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τον Άγιαξ – που πλέον βρίσκεται στον όμιλο του Παναθηναϊκού – και αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντιναμό Τιφλίδας συμπληρώνει την τριπλέτα των ελληνικών εκπροσώπων στη διοργάνωση!

Με την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων, ακολουθεί η συνέχιση της εκπομπής UEFA Europa League Show στο OTE SPORT 2HD, με το τρίτο ημίχρονο των αγώνων, ανάλυση και δηλώσεις πρωταγωνιστών.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα