Ρότζερς: «Πληγωμένοι, αλλά όχι ντροπιασμένοι»

Κώστας Ζάλιαρης
Ρότζερς: «Πληγωμένοι, αλλά όχι ντροπιασμένοι»

bet365

Το αποτέλεσμα ήταν βαρύ, είναι λογικό να υπάρχει πικρία και απογοήτευση, όμως, ο Μπρένταν Ρότζερς ξεκαθάρισε ότι η Σέλτικ δεν θα πρέπει να αισθάνεται ντροπή για το 7-0 από τη Μπαρτσελόνα.

Οι «καθολικοί», μόλις λίγες μέρες μετά τη δική τους επιβλητική νίκη (5-1) επί της Ρέιντζερς στο old firm, διασύρθηκαν από τους «μπλαουγκράνα» στη Βαρκελώνη, με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει χατ-τρικ, τον Σουάρες να σκοράρει δύο φορές και τους Ινιέστα – Νεϊμάρ από μία.

Ο Μπρένταν Ρότζερς, θέλησε να σταθεί περισσότερο στο γεγονός πως τόσο μεγάλες και οδυνηρές ήττες από τη Μπαρτσελόνα έχουν υποστεί και μεγαλύτερες ομάδες από τη Σέλτικ, όμως αυτό δεν παύει να έχει κάνει τη βραδιά της Τρίτης εξαιρετικά δύσκολη και πικρή...

«Δεν ντρεπόμαστε για το αποτέλεσμα και ούτε θα έπρεπε να μιλάμε για ντροπή. Ακόμα και ομάδες που θεωρούνται μεγαλύτερες από εμάς έχουν υποστεί τέτοιες ήττες από τη Μπαρτσελόνα. Ναι, επαγγελματικά δεν είναι ωραίο, ούτε το αποδέχεσαι, αλλά είναι ξεκάθαρη απόδειξη του επιπέδου του Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά της τρομερής ποιότητας των παικτών της Μπαρτσελόνα.

Θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό μάθημα για εμάς αυτή η ήττα. Δεν φοβηθήκαμε και ίσα – ίσα θεωρώ ότι εμφανιστήκαμε με αυτοπεποίθηση στο γήπεδο. Ήταν μια εμπειρία που είχε έντονη απογοήτευση στο φινάλε, όμως δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο από τους ποδοσφαιριστές μου στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν δύσκολο να προετοιμαστούμε κατάλληλα έπειτα από ένα τόσο έντονο παιχνίδι που είχαμε το περασμένο Σάββατο και το πρόγραμμα ήταν τέτοιο που έπρεπε να ταξιδέψουμε στη Βαρκελώνη για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι» ήταν τα λόγια του προπονητή της Σέλτικ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα