Οι... 2+1 θέσεις που «παίζονται» για τη Γιουνγκ Μπόις

Οι... 2+1 θέσεις που «παίζονται» για τη Γιουνγκ Μπόις

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Οι... 2+1 θέσεις που «παίζονται» για τη Γιουνγκ Μπόις

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο δεν θα αλλάξει πολλά στο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις, με τους Λεάλι, Μάρτινς και Φορτούνη να διεκδικούν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα.

Απέναντι στη Βέροια, ο Ολυμπιακός ήταν χάρμα ιδέσθαι, αλλά στο «Stade de Suisse», τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Οι Ελβετοί δεν περιμένουν τους πρωταθλητές Ελλάδας με τις καλύτερες των προθέσεων κι αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Πάουλο Μπέντο κι οι παίκτες του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε δύο, ίσως και τρεις αλλαγές στο πρώτο ματς της ομάδας στους ομίλους του Europa League.

Ο Λεάλι λογικά θα πάρει την θέση του Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Ντε Λα Μπέγια - Φιγκέιρας θα είναι στα δύο άκρα της άμυνας, με τους Ντα Κόστα και Μποτία να συνθέτουν σε ακόμη ένα ματς το αμυντικό δίδυμο. Ο Μιλιβόγεβετς αναμένεται να μην έχει παρτενέρ τον Καμπιάσο, αλλά τον Μάρτινς, που τα πρώτα δείγματα γραφής είναι εξαιρετικά.

Ο Μάριν από την άλλη, μπορεί να έκανε... παπάδες απέναντι στην ομάδα της Ημαθίας, αλλά ακόμη δεν είναι στην απαραίτητη φυσική κατάσταση για να βγάλει τόσο σύντομα ακόμη ένα 90λεπτο. Οπότε την θέση του πίσω από τον Ιντέγε αναμένεται να πάρει ο Φορτούνης, ο οποίος θα έχει δεξιά του τον Ελιουνούσι και λογικά αριστερά τον Σεμπά, εκτός και αν μετατοπιστεί εκεί ο Γερμανός.

Θυμίζουμε ότι στην αποστολή για πρώτη φορά είναι ο Μπρούνο Βιάνα, ενώ οι Ελαμπντελαουί και Σιόβας ακόμη δεν υπολογίζονται.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Καμπιάσο, Μποτία, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρέτσος, Ρομάο, Σεμπά, Βιάνα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα