Κετσπάγια: «Καλοί αλλά μπορούμε και καλύτεροι»

Κετσπάγια: «Καλοί αλλά μπορούμε και καλύτεροι»

Gazzetta team
Κετσπάγια: «Καλοί αλλά μπορούμε και καλύτεροι»

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έμεινε ικανοποιημένος από την ΑΕΚ κόντρα στην Ξάνθη αλλά θέλει να τη δει, όπως είπε στους παίκτες του, ακόμα καλύτεροι.

Η ΑΕΚ έβαλε τέσσερα γκολ στην Ξάνθη και είχε φάσεις για να μεγαλώσει το σκορ. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ήταν τόσο καλή όσο μπορεί να γίνει. Και αυτό ήταν ουσιαστικά που τόνισε στους παίκτες του ο Γεωργιανός τεχνικός, μιλώντας τους στην προπόνηση της Δευτέρας.

«Νικήσαμε σχετικά εύκολα μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Κανείς άλλος δεν θα νικήσει τόσο εύκολα την Ξάνθη. Ξεκινήσαμε καλά με το 2-0 αλλά επειδή χαλαρώσαμε λίγο ξαναβάλαμε στο ματς την Ξάνθη και αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει. Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλοί αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορούμε, μέσα από σκληρή δουλειά, να βελτιώσουμε για να γίνουμε καλύτεροι», είπε μεταξύ άλλων ο Κετσπάγια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα