Πρόβλημα με Λεντέσμα και Ιμπάρμπο ενόψει Άγιαξ!

Πρόβλημα με Λεντέσμα και Ιμπάρμπο ενόψει Άγιαξ!

Πρόβλημα με Λεντέσμα και Ιμπάρμπο ενόψει Άγιαξ!

Ο Λεντέσμα ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές και δεν προπονήθηκε την Τρίτη ενώ ο Ιμπάρμπο τραυματίστηκε στο γόνατο, αποχώρησε αλλά δύσκολα θα χάσει την πρεμιέρα με τον Άγιαξ. «Μπήκε» ο Τελάντερ.  

Στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση με τον Άγιαξ έχει μπει ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, δύο νέα προβλήματα ήρθαν να προστεθούν την Τρίτη για τον Αντρέα Στραματσόνι μετά από εκείνο της Δευτέρας με τον Γιώργο Κουτρουμπή(έκανε θεραπεία)! Συγκεκριμένα, ο Κριστιάν Λεντέσμα δεν προπονήθηκε καθόλου, μιας και ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές. Εκτός απροόπτου την Τετάρτη θα μπει στο πρόγραμμα και θα είναι στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού.

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό θέμα που προέκυψε σήμερα στο Κορωπί, καθώς ο Ιμπάρμπο έπεσε στο έδαφος κατά την διάρκεια της προπόνησης με το γόνατο, πόνεσε αρκετά και εγκατέλειψε. Αύριο θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή αν και φαίνεται πως δεν είναι κάτι το σοβαρό.

Πάντως, μετά από καιρό και χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις ο Ράσμους Τελάντερ έβγαλε το πρόγραμμα και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, "κορόιδο" και παιχνίδι στο μισό γήπεδο ενώ η τελευταία προπόνηση πριν τον Άγιαξ είναι το βράδυ της Τετάρτης στις 20:00.

Best of internet