Κάνει διαφορά, περιμένει την ευκαιρία!

Κάνει διαφορά, περιμένει την ευκαιρία!

Νίκος Αθανασίου
Κάνει διαφορά, περιμένει την ευκαιρία!

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες περιμένει την ευκαιρία του στην ενδεκάδα, ωστόσο, ακόμη και ως αλλαγή προσφέρει πολλά στο παιχνίδι του «τριφυλλιού» και μόνο ξενερωμένος δεν εμφανίζεται!

Ήταν εκ των κορυφαίων της καλοκαιρινής προετοιμασίας, έχοντας πολύ καλή εικόνα στα φιλικά της Ολλανδίας. Παρόλα αυτά και εξαιτίας του 3-5-2 στα προκριματικά, ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι, όπως συνέβη και στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό στο 4-2-3-1, εξαιτίας του ανεβασμένου Ρόμπιν Λουντ.

Ο Ιταλός τεχνικός πιστεύει πολύ στον Αργεντινό και θεωρεί πως δεν διαθέτει παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά στο ρόστερ, επιθυμώντας παράλληλα την βελτίωση του νεαρού άσου στο τακτικό κομμάτι.

Ο «Βίγια» από την πλευρά του περιμένει με υπομονή το «ξεκινάς βασικός» και μέχρι στιγμής μόνο ξενερωμένος δεν εμφανίζεται στις συμμετοχές που έκανε ερχόμενος από τον πάγκο. Στο δύσκολο 1-0 με την ΑΪΚ στην Λεωφόρο μπήκε και ανακάτεψε την άμυνα των Σουηδών, στο 3-0 επί της Μπρόντμπι έδωσε το απρόβλεπτο στο παιχνίδι των «πρασίνων» και έπειτα από ένα τρομερό σλάλομ έδωσε έτοιμο γκολ στον Λέτο, ενώ στην Λιβαδειά είχε ξανά μία κάθετη «πάρε-βάλε» για τον Μπεργκ, που ούτε και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα