Εγκαίνια στο Σύνδεσμο Ρεάλ στη Θεσσαλονίκη!

Εγκαίνια στο Σύνδεσμο Ρεάλ στη Θεσσαλονίκη!

Gazzetta team
Εγκαίνια στο Σύνδεσμο Ρεάλ στη Θεσσαλονίκη!

bet365

Ο Σύνδεσμος Μαδριλένων Θεσσαλονίκης είναι έτοιμος να ανοίξει, με τα εγκαίνιά του να είναι προγραμματισμένα για το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου.
Ο Σύνδεσμος Ρεάλ Θεσσαλονίκης είναι έτοιμος να ανοίξει. Τα εγκαίνιά του είναι για το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στον Αθλητικό Όμιλο Λεόντες ο οποίος βρίσκεται κοντά στο γήπεδο του Μακεδονικού και πίσω απο την ΑΝΟΡ Α.Ε..
Θα είναι ένας χώρος συγκέντρωσης, χαλάρωσης και ψυχαγωγίας όλων των Μαδριλένων φίλων. Θα οργανώνονται ταξίδια, εκδρομές για την ομάδα και άλλα πολλά. Σκοπός του Συνδέσμου δεν είναι μόνο να δημιουργηθεί ένα μέρος για να βλέπει κανείς τα ματς της Ρεάλ Μαδρίτης.
Μεταξύ άλλων στο δελτίο Τύπου αναφέρεται:
Είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα ΜΟΝΟ με την δική σας βοήθεια για αυτό και σας προσκαλούμε ΟΛΟΥΣ στις 17 Σεπτεμβρίου για να συζητήσουμε, να σας πούμε ότι χρειάζεται να ξέρετε για τον Σύνδεσμο (πως θα λειτουργεί, πότε κτλπ), να λύσουμε απορίες, να ακούσουμε δικές σας ιδέες ΑΛΛΑ και να δούμε αν πραγματικά θέλετε να ανοίξει ένας συνδεσμός της Ρεάλ που δεν υπάρχει πουθενά εκτός της Αθήνας και είναι κρίμα να μην υπάρχει ένας Σύνδεσμος της καλύτερης ομάδας όλων των εποχών σε αυτήν εδώ την πόλη.
Θα μας δείξετε εαν είστε διατεθειμένοι να μας υποστηρίξετε σε αυτό που πάμε να κάνουμε, μια παρέα τρελών Μαδριλένων, να ανοίξουν όχι έναν απλό Σύνδεσμο αλλά έναν απο τους καλύτερους και μεγαλύτερους στην Ελλάδα. Άλλωστε, για αυτό είμαστε Ρεάλ Μαδρίτης επειδή είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη ομάδα όλων των εποχών. Η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που πάντα μετράει και αν στην συνάντηση είναι καλή, τότε ο Σύνδεσμος θα ανοίξει και επίσημα απο τον Οκτώβριο!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!
 

Τελευταία Νέα