Οι στόχοι Μανιά στο Βέλγιο και η πιθανότητα επιστροφής

Δημήτρης Τομαράς
Οι στόχοι Μανιά στο Βέλγιο και η πιθανότητα επιστροφής

bet365

Ο Μιχάλης Μανιάς θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις με Βέστερλο προκειμένου να βρεθεί σε μία ακόμα πιο καλή ομάδα στο πρωτάθλημα. Το σοβαρό ενδεχόμενο του come back στην Ελλάδα.

Ο Μανιάς αγωνίζεται στο Βέλγιο με την φανέλα της Βέστερλο, έχοντας καταφέρει να βρει δίχτυα. Ο 26χρονος φορ επιζητά να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.

Και αυτό προκειμένου στο άμεσο μέλλον να μπορέσει να πάρει μεταγραφή σε ακόμα πιο καλό σύλλογο. Ο Μιχάλης Μανιάς είχε υπογράψει στον σύλλογο του Βελγίου για διάστημα δύο ετών.

Παράλληλα πάντως υπάρχουν πληροφορίες και σενάρια πως ο 26χρονος φορ ενδέχεται γυρίσει τον Γενάρη στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης. Σενάρια και πληροφορίες που έχουν φουντώσει για τα καλά και που επιμένουν για το come back του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα