Αντίθετος με τις αλλαγές στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Σεφέριν!

Κώστας Ζάλιαρης
Αντίθετος με τις αλλαγές στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Σεφέριν!

bet365

Ο εκ των υποψηφίων στην εκλογική διαδικασία της Τετάρτης για την προεδρία της UEFA, Αλεκσάντερ Σεφέριν, ξεκαθάρισε ότι είναι κάθετα αντίθετος με τις αλλαγές που ανακοινώθηκαν προς εφαρμογή στο Τσάμπιονς Λιγκ από το 2018!

Ο Σλοβένος δικηγόρος, ίναι ο αντίζηλος του Ολλανδοπύ, Μίχαελ φαν Πράαγκ για τον προεδρικό θώκο που έμεινε κενός έπειτα από την ποινή που επιβλήθηκε στον Μισέλ Πλατινί, οδηγώντας τον Γάλλο στην παραίτηση από το αξίωμα.

Η εκλογική διαδικασία θα λάβει χώρα την Τετάρτη στην Αθήνα (παρουσία του πρώην προέδρου με την άδεια και της FIFA παρά το γεγονός πως είναι τιμωρημένος με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο) και ο Σεφέριν, εξέφρασε τις δικές του, αντίθετες σκέψεις σχετικά με τα όσα ανακοινώθηκαν πρόσφατα για τις αλλαγές που θα σημειωθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ από το 2018 κι έπειτα!

«Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρέπει να υπάρξει η φημολογούμενη Σούπερ Λιγκ. Οι μεγάλες ομάδες το χρησιμοποίησαν ως απειλή για να πιέσουν για τις αλλαγές που θα τις ευνοούσαν και όπως φαίνεται πέτυχαν το στόχο τους έπειτα από τις αλλαγές που αποφασίστηκαν και ανακοινώθηκαν.

Αυτό που έχω να πω εγώ, είναι οι αλλαγές που αποφασίστηκαν είναι μόνο προς το συμφέρον των μεγάλων συλλόγων κι όχι των μικρομεσαίων. Δεν έγινε σωστά η διαδικασία. Θα πρέπει ν' ανατραπεί αυτό στο μέλλον. Θα εξετάσουμε παν ενδεχόμενο και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές δεν προέρχονται μονάχα από συγκεκριμένες χώρες και πως όταν αδικούμε τις μικρές ομάδες, μόνο κακό κάνουμε στο ποδόσφαιρο» ήταν τα λόγια του Σλοβένου υποψήφιου προέδρου της UEFA.

 

Τελευταία Νέα