Αλμέιδα: «Για δύο χρόνια ήμουν σε μια μαύρη τρύπα»

Αλμέιδα: «Για δύο χρόνια ήμουν σε μια μαύρη τρύπα»

Gazzetta team
Αλμέιδα: «Για δύο χρόνια ήμουν σε μια μαύρη τρύπα»

bet365

Ο Ούγκο Αλμέιδα σκόραρε στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα με άκρως εντυπωσιακό τρόπο και μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τους στόχους του από εδώ και πέρα αλλά και για τις δυσκολίες που πέρασε.

Το εντυπωσιακό του γκολ στο ντεμπούτο του στη Super League, έκανε τους Πορτογάλους να ασχοληθούν με τον Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής.

«Ήμουν για δύο χρόνια σε μια μαύρη τρύπα, έφτασα στον πάτο, αλλά δεν κατέθεσα τα όπλα. Ποτέ δεν τα παρατάω. Ό,τι κατάφερα έγινε με ιδρώτα και θυσίες. Πήγα 31 ετών για να κατηγορηθώ ότι είμαι κατάσκοπος και είδα ανθρώπους να δολοφονούνται μπροστά μου στο Νταγκεστάν, όταν έπαιζα στην Ανζί», ανέφερε ο επιθετικός της Ενωσης αρχικά στην «Α Bola» και συνέχισε για τους στόχους του:

«Όταν βγαίνουν οι κλήσεις στην εθνική Πορτογαλίας έχω 5% ελπίδες να δω το όνομά μου μέσα. Δουλεύω γι' αυτό και θα ήθελα να βοηθήσω για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018. Εάν η καριέρα μου σε εθνικό επίπεδο έχει ήδη τελειώσει, μου μένει η υπερηφάνεια να έχω φορέσει το περιβραχιόνιο στο τελευταίο μου ματς».

Για την κατάκτηση του Euro είπε: «Είδα τον τελικό με την οικογένειά μου και με φίλους μου και το πανηγύρισα. Χάρηκα πολύ και περισσότερο για τον Έντερ. Ξέρω καλά πώς είναι να είσαι το ασχημόπαπο, το κακό παιδί. Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν, το αξίζει να είναι χαρούμενος. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα