Οι «δέκα» που ξέρουν από ΠΑΟΚ - Φιορεντίνα

Σταύρος Σουντουλίδης
Οι «δέκα» που ξέρουν από ΠΑΟΚ - Φιορεντίνα

bet365

Η κληρωτίδα της ΟΥΕΦΑ είχε… κέφια και έφερε ΠΑΟΚ και Φιορεντίνα αντιμέτωπες για δεύτερη φορά. Πόσοι παίκτες των δύο ομάδων έχουν πάρει γεύση από Τούμπα και «Αρτέμιο Φράνκι»;

Ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε στις 23 Οκτωβρίου 2014 τη Φιορεντίνα, για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με τους «βιόλα» του Βιντσέντζο Μοντέλα να φεύγουν νικητές χάρη σ’ ένα γκολ του Βάργκας.

Από εκείνη την ομάδα του «Δικεφάλου», υπάρχουν σήμερα τέσσερις ποδοσφαιριστές, που μπορεί να αγωνιστούν και στον αγώνα της Πέμπτης. Πρόκειται για τους: Γλύκο, Κίτσιου, Περέιρα και Αθανασιάδη.

Έξι παίκτες της Φιορεντίνα είχαν πάρει γεύση από την Τούμπα και σήμερα είναι στο ρόστερ της ιταλικής ομάδας. Οι Ταταρουσάνου, Τόμοβιτς, Μπαντέλι, Μπόρχα, Μπερναρντέσκι και Ίλισιτς είναι αυτοί που είχαν αγωνιστεί στο προ διετίας παιχνίδι της Τούμπας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων στο ματς της 23ης Οκτωβρίου 2014 ήταν οι εξής:

ΠΑΟΚ: Γλυκός , Σκόνδρας (Κίτσιου 11 '), Κατσικάς, Ρατς, Τζιόλης, Περέιρα (Γκολάσα 54'), Σαλπιγγίδης (Παπαδόπουλος 80 '), Βίτορ, Κάτσε, Τζανδάρης, Αθανασιάδης .

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ταταρουσάνου, Ρίτσαρντς, Τόμοβιτς , Μπασάντα, Πασουάλ, Μπαντέλι, Βάργκας, Κούρτιτς, Βαλέρο (Λατζάρι 65 '), Μπερναρντέσκι (Κουαρδάδο 55'), Ίλισιτς (Μάριν 77 ').

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα