Και η πρεμιέρα της Λέστερ στο UEFA Champions League στον OTE TV!

Gazzetta team
Και η πρεμιέρα της Λέστερ στο UEFA Champions League στον OTE TV!

bet365

Το περσινό ποδοσφαιρικό θαύμα της Λέστερ έστειλε την ομάδα στ' αστέρια. Εκεί τώρα τη συνοδεύει ο ΟΤΕ TV!

Η πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League συνεχίζεται την Τετάρτη, με τη νεοφώτιστη Λέστερ να ετοιμάζεται για την πρώτη της παρουσία στα... αστέρια!

Ξεκινώντας την ημέρα με ακόμα μια εκπομπή UEFA Champions League Live στο OTE SPORT 2HD και συνεχίζοντας με το Λεπτό προς Λεπτό στο OTE SPORT 1HD, το πρόγραμμα περνάει στη Λέστερ που θα φιλοξενηθεί από την Κλαμπ Μπριζ στην πρώτη της παρουσία και εμπειρία από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση – το παιχνίδι μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά από το OTE SPORT 6HD!

Ανεξάρτητα από το ξεκίνημα της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι στην Πρέμιερ, οι «αλεπούδες» θα συνεχίσουν να ζουν στιγμές που κέρδισαν με το σπαθί τους έπειτα από το έπος που έγραψαν την περσινή σεζόν στην Αγγλία. Με έκτη διαφορετική ομάδα έρχεται στον θεσμό ο Ιταλός κόουτς, ενώ οι οι Βέλγοι εμφανίζονται πρώτη φορά στα γκρουπ έπειτα από την αγωνιστική περίοδο 2005-2006.

Η Γιουβέντους ξεφεύγει από τα εγχώρια όπου κάνει απόλυτο κουμάντο και ξεκινάει τη φετινή της ευρωπαϊκή προσπάθεια με την σπουδαία αναμέτρηση απέναντι στη... μόνιμη κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, Σεβίλλη (OTE SPORT 2HD). Η «Γηραιά Κυρία» παραμένει δίχως ήττα από τον Απρίλη του 2013 σε εντός έδρας παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης (!) με τους Ανδαλουσιανούς να πορεύονται με το σκεπτικό πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό και ενδεχόμενος αποκλεισμός καταλήγει σε... τρόπαιο στο τέλος της χρονιάς!

Η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο υγιέστατο και... φορτσάτο για γκολ, υποδέχεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (ΟΤΕ SPORT 3HD) σε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για τον πορτογάλο σούπερ σταρ. Κοντράρεται με την ομάδα από την οποία πήρε τη μεγάλη μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η «βασίλισσα» έχει ξεκάθαρο στόχο, που δεν είναι άλλος από την πρώτη φορά που ομάδα θα καταφέρει να διατηρήσει τα σκήπτρα στη διοργάνωση.

Σπουδαία θέλει να κάνει τη βραδιά της Τετάρτης η Τότεναμ, που αντιμετωπίζει τη Μονακό στο «Γουέμπλεϊ» (OTE SPORT 4HD)! Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο, με τον κόσμο στο πλευρό της (πάει για ρεκόρ προσέλευσης) θα προσπαθήσει να συνδυάσει τη μοναδική στιγμή της παρουσίας στο «στολίδι» του Λονδίνου με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Γάλλους, με τους οποίους βρέθηκε και πέρυσι στο Γιουρόπα Λιγκ. Όλα τα ματς της αγγλικής ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθούν στο «Γουέμπλεϊ», με ανάμνηση από τη θετική έκβαση της κόντρας με αντίπαλο την Άρσεναλ το σύνολο του Λεονάρντο Ζαρντίμ που πάει... τρένο στο Championnat.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα κάνει πρεμιέρα για φέτος με εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Λέγκια Βαρσοβίας (OTE SPORT 5HD), με τους Πολωνούς να είναι η πρώτη ομάδα από τη χώρα που δίνει το «παρών» στην τελική φάση του λαμπερού θεσμού, την τελευταία 20ετία! Βέβαια, δεν έχουν καταφέρει ποτέ να πάρουν νίκη επί γερμανικής ομάδας σε οχτώ παιχνίδια, με τους Βεστφαλούς να κάνουν το «come-back» τους στο Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από... διάλειμμα μιας σεζόν.

Δίχως να έχει ηττηθεί στο Λεβερκούζεν από τον Νοέμβριο του 2014 σε παιχνίδια των διοργανώσεων της UEFA, η Μπάγερ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ΟΤΕ SPORT 7HD) που αδυνατεί να πάρει έστω και το μικρότερο καλό από τα παιχνίδια κόντρα σε Γερμανούς. Πέρυσι, οι Ρώσοι αποκλείστηκαν με κάτω τα χέρια στον Β' όμιλο, ενώ οι «ασπιρίνες», όταν ήρθαν αντιμέτωπες με τη Ζενίτ από πλευράς ρωσικής εκπροσώπησης, τη σεζόν 2014-2015, δεν είχαν πρόβλημα να επιβληθούν και στα δύο «ραντεβού».

Η Πόρτο του Ικέρ Κασίγιας θέλει να ευνοηθεί από το γκρουπ στο οποίο κληρώθηκε και κάνει το ξεκίνημα από το ματς με την Κοπεγχάγη (OTE SPORT HD). Οι «δράκοι» πορεύονται βήμα – βήμα και βάζουν πρωταρχικό στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση, αντιμετωπίζοντας μια... κουρασμένη, λόγω της συμμετοχής σε τρεις διαφορετικούς γύρους προκριματικών, αλλά δυναμική ομάδα με τον Σολμπάκεν στον πάγκο της.

Το ματς της Λιόν με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, μπορείτε να το παρακολουθήσετε αμέσως μετά το κυρίως πιάτο της βραδιάς, στις 23:45 σε μαγνητοσκόπηση από το OTE SPORT 3HD. Οι Γάλλοι είχαν διαλύσει ολοσχερώς τους αντιπάλους τους όταν είχαν συναντηθεί ξανά τη σεζόν 2011-2012, φτάνοντας στο τρομερό 7-1, όμως οι μνήμες από την περσινή αποτυχία κατάκτησης νίκης σε εντός έδρας παιχνίδι «κυνηγάει» ακόμη την ομάδα που θέλει να διώξει τα «φαντάσματα».

Με το τελευταίο σφύριγμα θα επιστρέψετε στην εκπομπή «UEFA Champions League Show», στο OTE SPORT 2HD, για την ανάλυση και το τρίτο ημίχρονο των αναμετρήσεων.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα