Κούγιας στο gazzetta: «Ο Ντεγκρά έχει τελειώσει»

Κούγιας στο gazzetta: «Ο Ντεγκρά έχει τελειώσει»

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Κούγιας στο gazzetta: «Ο Ντεγκρά έχει τελειώσει»

bet365

Παρελθόν θεωρείται από την ΑΕΛ ο Ντεγκρά, όπως επιβεβαίωσε μέσα από το gazzetta.gr ο Αλέξης Κούγιας.

Το μοιραίο λάθος του Ντεγκρά, αλλά και το επεισόδιο που είχε στην φυσούνα με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, οδηγούν τον έμπειρο τερματοφύλακας στην έξοδο, με τον Αλέξη Κούγια να μιλάει στο gazzetta.gr και να επιβεβαιώνει το «διαζύγιο».

«Είναι θέμα ωρών, έχει τελειώσει», ήταν η πρώτη κουβέντα του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ στην επικοινωνία μας, ενώ όπως τόνισε «Ο μάνατζέρ του έχει ειδοποιηθεί και είναι στον δρόμο, έρχεται για να λύσουμε το συμβόλαιό του. Σήμερα το βράδυ θα έχει τελειώσει, ούτε καν αύριο το πρωί, αποτελεί ήδη παρελθόν για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Κάθε εμπόδιο για καλό, φταίει και στα δύο γκολ, δεν αξίζαμε την απώλεια βαθμών. Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, αλλά τουλάχιστον, μέσα από αυτό, απαλλαχτήκαμε από ένα "πρόβλημα" για την οικογένεια της ΑΕΛ» σχολίασε στην συνέχεια ο κ. Κούγιας.

Στην συνέχεια, ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» έκανε και ένα σχόλιο για το παιχνίδι, τονίζοντας πως η εικόνα της ομάδα ήταν καλή για πρεμιέρα πρωταθλήματος. «Υπήρχε το άγχος της πρεμιέρας, όμως η εικόνα μας ήταν καλή. Δεν είχαμε έτοιμους όλους τους παίκτες από τους οποίους περιμένουμε βοήθεια, αλλά και πάλι δείξαμε καλά στοιχεία».

Τέλος, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ αναφέρθηκε και στην διαιτησία, τόσο του αγώνα, όσο και της υπόλοιπης αγωνιστικής, τονίζοντας πως: «Ο κύριος Ευαγγέλου έχει κάνει εκπληκτικό παιχνίδι, κατάφερε να διορθώσει και τα λάθη του ενός εκ των βοηθών. Γενικά είδαμε πως στην αγωνιστική είχαμε επιτέλους σωστές διαιτησίες παντού και αυτό είναι ένα δείγμα, ότι μπορούμε να έχουμε καλό ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα