Συγχαρητήρια και παρατηρήσεις από Παράσχο

Δημήτρης Τομαράς
Συγχαρητήρια και παρατηρήσεις από Παράσχο

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος συνεχάρη τους παίκτες του Πλατανιά για το 0-1 με την Κέρκυρα, ωστόσο τους έκανε παρατηρήσεις για το πως έριξαν... στροφές στο β' μέρος.
Στο περιθώριο της προπόνησης της Δευτέρας ο Παράσχος μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του. Επίσης όμως τους ρώτησε για το τι έφταιξε και φάνηκε να πέφτει η απόδοσή τους στο β' ημίχρονο στην Κέρκυρα.
Γι' αυτό το σκέλος είχε να κάνει παρατηρήσεις. Κάποιοι παίκτες έχουν καταπονηθεί περισσότερο. Όσοι έπαιξαν στην Κέρκυρα ακολούθησαν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ευτυχές γεγονός είναι φυσικά ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Μανούσος δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό ενώ ο Μουνάφο επιστρέφει από την τιμωρία του. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση για τον Πλατανιά είναι το απόγευμα της Τρίτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα