Σάντερλαντ - Έβερτον 0-3

Gazzetta team
Σάντερλαντ - Έβερτον 0-3

bet365

Ο Λουκάκου έβαλε τέλος στην... εξάμηνη ξηρασία, πέτυχε χατ τρικ σε έντεκα λεπτά κι έδωσε μεγάλο διπλό στην Εβερτον (0-3) μέσα στο στάδιο του Φωτός επί της Σάντερλαντ!

O Λουκάκου είχε ραντεβού με την αποθέωση και ο Κούμαν με την ιστορία! Ο Βέλγος φορ έβαλε τέλος σε... ξηρασία 1139 λεπτών και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο! Σκόραρε τρεις φορές σε έντεκα λεπτά κι έδωσε τη νίκη με 3-0 μέσα στο στάδιο του Φωτός! Παράλληλα, ο Ολλανδός τεχνικός έγινε ο πρώτος κόουτς της ομάδας από το 1919 και τον ΜακΛντος που πετυχαίνει δυο σερί διπλά στο ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα. Η Εβερτον παρέμεινε αήττητη και βρέθηκε στη 2η θέση, ενώ η Σάντερλαντ απογοήτευσε γι ακόμα μια φορά. Μάλιστα, ήταν η τρίτη σερί ήττα του Μόγιες ως αντίπαλος της αγαπημένης του ομάδας.

Το α΄ μέρος είχε ρυθμό, αλλά όχι ουσία και πολλές φάσεις. Η Σάντερλαντ ήταν αυτή που είχε την πρώτη μεγάλη φάση, αλλά ο Ντεφόε δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Εβερτον πήρε τον έλεγχο μετά το πρώτο 20λεπτο, πίεσε, αλλά Μπολάσι και Λουκάκου δεν ήταν αποτελεσματικοί. Ο Βέλγος δεν πατούσε καλά στο γήπεδο, ενδεικτικό άλλωστε το γεγονός πως είχε μόλις δέκα επαφές με τη μπάλα, τις λιγότερες από οποιονδήποτε παίκτη στον αγωνιστικό χώρο. Η είσοδος του Ντεουλοφέου στην επανάληψη έκανε τα ζαχαρωτά ακόμα καλύτερα και στο 60΄ από δική του προσπάθεια ήρθε το γκολ! Ο Ισπανός έβγαλε την ομάδα του στην αντεπίθεση, ο Γκιγιέ σέντραρε και ο Λουκάκου βρήκε δίχτυα με κεφαλιά! Σε 11 λεπτά και 37 δεύτερα ο Βέλγος είχε προλάβει να σημειώσει χατ τρικ, το 12ο γρηγορότερο στην ιστορία της Premier League! Στο 68' με κεφαλιά από σέντρα του Μπολάσι πέτυχε το 2-0 και στο 71' με πλασέ από κάθετη μπαλιά του Μιραλάς διαμόρφωσε το 3-0.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα