Ποιος Μπουφόν; Ο... Βιστίδης! (vid)

Gazzetta team
Ποιος Μπουφόν; Ο... Βιστίδης! (vid)

bet365

Ο Tζίτζι Μπουφόν είναι... απαρηγόρητος. Βρέθηκε ένας τερματοφύλακας, ο Χρήστος Βιστίδης, της Vista United, που είναι καλύτερος από τον Ιταλό στις... εξόδους!

O νεαρός τερματοφύλακας Χρήστος Βιστίδης έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις των ποδοσφαιρόφιλων και έχει αρχίσει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του!

Ο Θεσσαλονικιός πορτιέρο από τις πρώτες προπονήσεις κιόλας δείχνει να ελέγχει τη... φάση και να μην αφήνει κανέναν μα κανέναν να αμφισβητήσει τις ικανότητές του στο «ψηλό παιχνίδι», γνωστή άλλωστε η σχέση του με βολεϊμπολίστρια.

Το μεγάλο πλεονέκτημα όμως του Χρήστου Βιστίδη δεν είναι άλλο από τις καταπληκτικές εξόδους!

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

Ο φέρελπις τερματοφύλακας (ιδρυτικό μέλος του «κινήματος του φραπόγαλου») είναι ιδιαίτερα δυνατός στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ των συναδέλφων του... καλλιτεχνικού χώρου, όταν ο Χρήστος Βιστίδης αποφασίζει να βγει, πραγματικά δεν έχει αντίπαλο!

Μπαράκια, κλαμπ, μπουζούκια, «αφτεράδικα», τίποτα δεν γλιτώνει από τον Βιστίδη, όταν εκείνος αποφασίσει να κάνει έξοδο και να καθαρίσει την φάση.

Το εξήγησε άλλωστε και ο ίδιος ο τερματοφύλακας στον προπονητή του, στο τετ-α-τετ που είχαν χθες μετά την προπόνηση!

«Πρέπει να βελτιώσεις τις εξόδους σου» του είπε ο προπονητής για να πάρει την πληρωμένη απάντηση από τον Χρήστο: «Θέλλλεις καλλλύτερες εξόδους; Χθες γύρισα όλλλα τα μπαράκια, πήγα σε κλλλαμπ τις παραλλλιακής, στις 6 το πρωί γύρισα σπίτι! Πόσο καλλλύτερες εξόδους;» είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στον coach του ο Θεσσαλονικιός πορτιέρο της Vista United .

Δείτε το video από το περιστατικό και θυμηθείτε το όνομα Χρήστος Βιστίδης! Θα μας απασχολήσει ξανά πολλές φορές στο μέλλον...

 

Τελευταία Νέα