Τέλος από την Εθνική ο Μεταξάς

Τέλος από την Εθνική ο Μεταξάς

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώθηκε ότι ο Ηρακλής Μεταξάς αποχώρησε από το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής, ύστερα από δικό του αίτημα για οικογενειακούς λόγους.

Τέλος από την Εθνική ο Μεταξάς
Ο κ. Μεταξάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να δουλέψω για την Εθνική ομάδα της πατρίδας μου. Δυστυχώς οικογενειακοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω. Ευχαριστώ τον κ. Σκίμπε, τους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε».
 
Ο κ. Μίκαελ Σκίμπε από την πλευρά του δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Ηρακλή για την προσφορά του στην ομάδα και για την υποδειγματική συνεργασία του. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να μας βοηθά. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον».
 
Τέλος, από την ΕΠΟ τονίζεται: «Ο Ηρακλής Μεταξάς, στο χρονικό διάστημα της παρουσίας του στην Εθνική Ανδρών συνέβαλε στη δημιουργία του καλού κλίματος στην ομάδα, αλλά και στην τοποθέτηση των βάσεων για την επιτυχία στα προκριματικά του Μουντιάλ, την οποία προσδοκούν όλοι οι Έλληνες. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του». 
 
Ο Ηρακλής Μεταξάς ενδέχεται να αναλάβει πόστο στις Ακαδημίες της Λεβερκούζεν, με πιθανότερο να είναι να καθίσει στον πάγκο της ομάδας Κ-19.

Best of internet