Αυτός είναι ο μικρός με το... ολυμπιακό κούρεμα! (pics)

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

Αυτός είναι ο μικρός με το... ολυμπιακό κούρεμα! (pics)

Ποδοσφαιριστής της Κεντρικής Σχολής του Ολυμπιακού στον Ρέντη είναι ο Παναγιώτης Μυλωνάς, ο μικρός που ξεχώρισε με το ερυθρόλευκο κούρεμά του με τη Βέροια.

Αυτός είναι ο μικρός με το... ολυμπιακό κούρεμα! (pics)
Ο 7χρόνος ποδοσφαιριστής που από το τέλος της περιόδου 2015-16 ανήκει στην σχολή Ρέντη για πρώτη φορά στη ζωή του ειδοποιήθηκε προ ημερών ότι θα συνοδεύσει τις ομάδες κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Βέροια και... ξετρελάθηκε! Όλη η γειτονιά του στο Περιστέρι έμαθε το ...γεγονός και ένας φίλος του πατέρα του ο οποίος είναι κομμωτής αλλά ασχολείται και με τατουάζ πρότεινε να του φτιάξει το μαλλί για την περίσταση. Έτσι έγινε το... ολυμπιακό κούρεμα και ο μικρός εμφανίστηκε έτοιμος στο γήπεδο για να ζήσει το όνειρο του.
 
Ο Παναγιώτης που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου έχει μάθει τα μυστικά της τέχνης από τον παππού του Δημήτρη Στεφάνου, ο οποίος έπαιζε μπάλα στον Πειραιά την εποχή του Δεληκάρη. Ο νεαρός επιθετικός χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια και μαθαίνει γρήγορα όπως σημειώνει ο προπονητής του στη Σχολή Χρήστος Σολωμός. Από τον Ολυμπιακό του αρέσει πολύ ο Τσόρι και ο Φορτούνης όπως λέει ο πατέρας του, Αλέξης Μυλωνάς που συμπληρώνει: «Ζει το όνειρο του. Είναι τρελός με τον Ολυμπιακό και έχει πάθος με το ποδόσφαιρο. Θέλει να παίξει στην μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού. Αυτό είναι το όνειρο του. Όταν του είπαν ότι θα μπει στο Καραϊσκάκη δεν κοιμήθηκε». Ο μικρός που είναι και καλός μαθητής λέει σε όλους με υπερηφάνεια ότι είναι Ολυμπιακός.

Best of internet