Στις 26/10 οι εκλογές της ΕΠΟ

Στις 26/10 οι εκλογές της ΕΠΟ

Για τις 26/10 μετατέθηκαν οι εκλογές στην ΕΠΟ, ενώ έγιναν γνωστοί και οι νέοι πρόεδροι των Επιτροπών της Ομοσπονδίας.

Στις 26/10 οι εκλογές της ΕΠΟ

Την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών της ΕΠΟ, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας που συνεδρίασε την Δευτέρα. Παράλληλα αναπληρώθηκαν οι θέσεων όσων παραιτήθηκαν στις σχετικές επιτροπές...

Αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο αναφέρει...

α. εγκρίθηκε ο Κώδικας Αρχαιρεσιών της ΕΠΟ.

β. Συνεκλήθη η Γενική Συνέλευση των Ενώσεων- μελών της ΕΠΟ για την εκλογή της Εκλογικής της Επιτροπής του άρθρου 58 του Καταστατικού για τις 14 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης. 

γ. Συνεκλήθη η Ειδική Εκλογική Συνέλευση των Ενώσεων- μελών της ΕΠΟ για την Εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής  της ΕΠΟ, τακτικών  και αναπληρωματικών μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ και Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου και τακτικών και αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, για τις 26 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Γεωργιούπολης Χανίων.

δ. Επίσης αναπληρώθηκαν οι παραιτηθέντες Πρόεδροι Επιτροπών της ΕΠΟ. Στην ΚΕΔ/ ΕΠΟ τοποθετήθηκε  ο κ. Χρήστος Καραβασίλης, στην Επιτροπή των Μικτών Ομάδων των Ενώσεων κ. Κώστας Μαρίνος- Ξανθός, στην Επιτροπή του Γυναικείου Ποδοσφαίρου ο κ. Ιωάννης Παππάς, στην Επιτροπή των Εθνικών Ομάδων ο κ. Αντώνης Παπαπετρίδης ως Αναπληρωτής Πρόεδρος και στην  Νομική Επιτροπή  ως Πρόεδρος ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής και ως Αναπληρωτής Πρόεδρος ο κ. Δαμιανός Γαβριηλίδης.

Best of internet