Αυτοί «σφυρίζουν» τις ελληνικές ομάδες στο Γιουρόπα Λιγκ

Gazzetta team
Αυτοί «σφυρίζουν» τις ελληνικές ομάδες στο Γιουρόπα Λιγκ

bet365

Η UEFA ανέθεσε στους Μάρινερ, Βίντσιτς και Μπόικο τις αναμετρήσεις των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού αντίστοιχα, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Άγγλος, Αντρέ Μάρινερ, ο οποίος άφησε την Τσέλσι με τρομερά παράπονα στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Σουόνσι, είναι αυτός που θα διευθύνει την εντός έδρας αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με τον Άγιαξ στη Λεωφόρο.

Ο 45χρονος διαιτητής, έχει βρεθεί άλλες δύο φορές σε ματς του Παναθηναϊκού, στην εκτός έδρας ισοπαλία δίχως τέρματα με την Καμπάλα, το καλοκαίρι του 2015, αλλά και στην ήττα (4-3) από την Οντένσε, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 2011.

Ο Σλοβένος Σλάβκο Βίντσιτς είναι αυτός που θα «σφυρίξει» το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα στην Τούμπα, με τον εν λόγω ρέφερι να έχει βρεθεί στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρούκα στην Πορτογαλία.

O Ουκρανός, Σεργκέι Μπόικο – που έχει διευθύνει ματς του ΠΑΟΚ αλλά και της Εθνικής ομάδας Ανδρών και της κ-19 – θα είναι ο άρχων του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γιούνγκ Μπόις.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα