Την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη ο Μοντεκάλβο

Την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη ο Μοντεκάλβο

Γιάννης Γεωργόπουλος
Την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη ο Μοντεκάλβο

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, ο υποψήφιος επενδυτής του Ηρακλή, Φάμπιο Μοντεκάλβο θα ταξιδέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Ο Ιταλός επιχειρηματίας αν και είχε διαρρεύσει πως σήμερα θα βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη, εντούτοις λόγω υποχρεώσεων μετέθεσε το ταξίδι του για την Τρίτη.

Ο Μοντεκάλβο μετά το προσύμφωνο μεταξύ των δύο πλευρών θα προχωρήσει σε οικονομικό έλεγχο του Ηρακλή, ενώ αντιστοίχως οι Παπαθανασάκης και Καγιούλης αναμένουν την κατάθεση εγγυητικής επιταγής ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Οι επόμενες μέρες θεωρούνται κρίσιμες αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ηρακλή, με τον Μοντεκάλβο να εμφανίζεται αισιόδοξος πως δεν θα προκύψει κάποιο εμπόδιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα