Ο πιτσιρικάς οπαδός που δάκρυσε στο γκολ του Τότι (vid)

Ο πιτσιρικάς οπαδός που δάκρυσε στο γκολ του Τότι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο πιτσιρικάς οπαδός που δάκρυσε στο γκολ του Τότι (vid)

bet365

Η ένταση από την τροπή που πήρε το ματς με τη Σαμπντόρια και το γεγονός πως ο Τότι έσωσε ξανά τη Ρόμα, έκανε έναν νεαρό οπαδό των «τζιαλορόσι» να δακρύσει.

Ο ηγέτης, η σημαία, ο κάτι παραπάνω από ποδοσφαιριστής για όλους τους οπαδούς της Ρόμα, ο άνθρωπος – σύμβολο και Θεός τους, ο Φρανσέσκο Τότι, ήταν ξανά εκεί για να λυτρώσει τη μεγάλη του αγάπη.

Αυτή την ομάδα με την οποία έχει πλέον σκοράρει σε 23 διαδοχικές σεζόν στη Serie A και στα 39 του είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί ακόμα να κάνει τη διαφορά.

Με την τρομερή ασίστ στον Τζέκο για το 2-2 στο 61ο λεπτό και την εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Φραντσέσκο Τότι χάρισε στη Ρόμα τη νίκη με σκορ 3-2 απέναντι στη Σαμπντόρια, με έναν πιτσιρικά στην εξέδρα να δακρύζει από χαρά, βγάζοντας από μέσα του όλη την ένταση και την αγωνία για την έκβαση του παιχνιδιού...

«Ήταν ίσως η πρώτη φορά στην καριέρα μου που φοβήθηκα τόσο μην αστοχήσω, όμως δεν γινόταν να το χάσω μπροστά στον κόσμο... Μπροστά στους οπαδούς μας...» ήταν τα λόγια του σπουδαίου, Τότι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα