Η φάση των ομίλων του UEFA Champions League κάνει σέντρα στον OTE TV

Gazzetta team
Η φάση των ομίλων του UEFA Champions League κάνει σέντρα στον OTE TV

bet365

Το μεγάλο ποδοσφαιρικό πάρτι της Ευρώπης έρχεται στα κανάλια OTE SPORT!

Η γιορτή αρχίζει ξανά και τα κανάλια OTE SPORT μεταφέρουν στο σαλόνι σας τον παλμό των σπουδαίων αναμετρήσεων της Τρίτης, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η μέρα θα ξεκινήσει με την εκπομπή «UEFA Champions League Show» στις 20:00 από το OTE SPORT 2HD, ενώ από την ώρα έναρξης των αγώνων, θα υπάρχει το «Λεπτό προς Λεπτό» όλων των αναμετρήσεων από το OTE SPORT 1HD.

Το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Άρσεναλ (OTE SPORT 2HD) ξεχωρίζει από τη λαμπερή βραδιά.

Οι «κανονιέρηδες» που φέτος βρέθηκαν απευθείας στους χρυσοφόρους ομίλους, ταξιδεύουν στο «Παρκ ντε Πρενς» με την παράδοση του 7x7 στα τελευταία ματς που έχει παίξει στη Γαλλία, ενώ τα φετινά, θα είναι τα πρώτα... ραντεβού με την Παρί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, έπειτα από την κόντρα των δύο ομάδων στο Κύπελλο Κυπελλούχων, τη σεζόν 1993-1994.

Στο «Καμπ Νόου», η... πληγωμένη Μπαρτσελόνα μετά την ήττα από τη νεοφώτιστη Αλαβές υποδέχεται τη Σέλτικ (ΟΤΕ SPORT 3HD) που καλωσόρισε με... πεντάρα τη Ρέιντζερς στην Πρέμιερ Σκωτίας έπειτα από πέντε χρόνια. Οι «καθολικοί» το 2013 είχαν φύγει ντροπιασμένοι με το τελικό 6-1 από τη Βαρκελώνη, όμως είχαν πετύχει τρομερή νίκη στο εντός έδρας ματς. Οι «μπλαουγκράνα» μετρούν πέντε νίκες στα έξι τελευταία ματς κόντρα στον σκωτσέζικο σύλλογο.

Λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, η Σίτι ξεκινάει τη φετινή ευρωπαϊκή της περιπέτεια με παιχνίδι στο «Etihad» κόντρα στη Γκλάντμπαχ (OTE SPORT 4HD) και η επίδοση του Πεπ Γκουαρδιόλα που πάντοτε καταφέρνει να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά, προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη προσμονή στους οπαδούς των «πολιτών» για το φετινό ταξίδι. Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί και πάλι αντιμέτωπες την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με τον αγγλικό σύλλογο να βγαίνει νικητής και στα δύο μεταξύ τους ματς.

Η δυναμική Νάπολι, έπειτα από την εξαιρετική περσινή σεζόν στη Serie A, επιστρέφει έπειτα από τρία χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ και φιλοξενείται στο Κίεβο από την Ντιναμό (OTE SPORT 7HD). Οι Πρωταθλητές Ουκρανίας πέρυσι κατάφεραν να φτάσουν στους «16» και ο στόχος παραμένει ίδιος για φέτος, αφού θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση ξεπερνώντας τα εμπόδια του ομίλου. Οι «παρτενοπέι», τη σεζόν 2013/2014, είχαν φτάσει στο κατόρθωμα του... αποκλεισμού από το γκρουπ με 12 πόντους, τους περισσότερους που έχει συγκεντρώσει ποτέ ομάδα δίχως να έχει περάσει στην επόμενη φάση!

Εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή της ρωσικής Ροστόφ που βρίσκεται για πρώτη φορά στους ομίλους του UEFA Champions League όμως κάνει πρεμιέρα στον θεσμό κόντρα στο μεγαθήριο που λέγεται Μπάγερν Μονάχου (OTE SPORT 5HD). Οι... νεοφώτιστοι θέλουν να συλλέξουν εμπειρίες κι αν γίνεται και κάποιους πόντους – οι Βαυαροί έχουν ολοκληρώσει με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς και απολογισμό τερμάτων 21-4 το περσινό τους πέρασμα από τα γκρουπ! Πέντε νίκες, μια ήττα και τρεις ισοπαλίες μετρούν οι Γερμανοί απέναντι σε Ρώσους, σε εντός έδρας ματς.

Στο Αϊντχόφεν, η PSV φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης (OTE SPORT 6HD) με ξεκάθαρη διάθεση καλού ποδαρικού αλλά και εκδίκησης για τον αποκλεισμό από τους «ροχιμπλάνκος» στους «16» της περσινής σεζόν. Αν και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια ολοκληρώθηκαν δίχως τέρματα, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν εκείνη που πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά, στη διαδικασία των πέναλτι. Οι Ολλανδοί, όπως και πέρυσι, στηρίζουν πολλά στην έδρα τους, αφού είχαν καταφέρει να παραμείνουν αήττητοι στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις μπροστά στο κοινό τους!

Έπειτα από εφτά χρόνια προσμονής και υπομονής, η Μπεσίκτας κάνει νέο ξεκίνημα τη φετινή σεζόν στην κορυφαία διοργάνωση, ταξιδεύοντας στην Πορτογαλία για την αναμέτρηση με τη Μπενφίκα (OTE SPORT 8HD). Οι Τούρκοι έχουν αποτύχει να πάρουν έστω κι έναν βαθμό στις προηγούμενες πρεμιέρες τους στη φάση των ομίλων, ενώ πέρυσι είχαν αντιμετωπίσει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Γιουρόπα Λιγκ (1-1 εντός, ήττα 3-1 εκτός). Οι «αετοί» από την πλευρά τους, σταμάτησαν στα προημιτελικά όταν και έπεσαν πάνω στην Μπάγερν Μονάχου.

Η Λουντογκόρετς, που στέφθηκε πρωταθλήτρια στη χώρα της για πέμπτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, κοντράρεται ξανά με τη Βασιλεία (σε μαγνητοσκόπηση, 23:45, ΟΤΕ SPORT 3HD), όπως και την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, όταν τότε είχε γίνει η πρώτη ομάδα από τη Βουλγαρία που είχε πανηγυρίσει νίκη στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ! Οι Ελβετοί έχουν εξαιρετικές επιδόσεις στο «St.Jakob-Park», με μόλις τρεις ήττες σε 19 ευρωπαϊκά παιχνίδια, από το 2013 μέχρι και σήμερα!

Με το τελευταίο σφύριγμα θα επιστρέψετε στην εκπομπή «UEFA Champions League Show», στο OTE SPORT 2HD, για την ανάλυση και το τρίτο ημίχρονο των αναμετρήσεων.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα