Κέιχιλ: «Και στο... φεγγάρι να ήσουν, θα έβλεπες το φάουλ»!

Κέιχιλ: «Και στο... φεγγάρι να ήσουν, θα έβλεπες το φάουλ»!

Κέιχιλ: «Και στο... φεγγάρι να ήσουν, θα έβλεπες το φάουλ»!

Εκνευρισμένος με τον Αντρέ Μάρινερ που δεν είδε ποτέ το φάουλ που του έγινε προτού η Τσέλσι δεχθεί το δεύτερο γκολ από τη Σουόνσι, δήλωσε ο Γκάρι Κέιχιλ.  

Ο Άγγλος στόπερ των «μπλε» τα έβαλε με τη διαιτησία για τη στιγμή που ο Φερ του κάνει φάουλ, αλλά δεν καταλογίζεται τίποτα, με αποτέλεσμα ο άσος των «κύκνων» να φτάνει απέναντι από τον Κουρτουά και ν' ανατρέπει προσωρινά την κατάσταση στο «Liberty Stadium», προτού ο Ντιέγκο Κόστα ισοφαρίσει στο τελικό 2-2.

«Είναι τρομερό... Είναι ξεκάθαρο φάουλ... Το πιο εκνευριστικό απ' όλα είναι πως όπου κι αν καθόσουν στο γήπεδο, όπου κι αν βρισκόσουν στον αγωνιστικό χώρο, ακόμα και στο... φεγγάρι να ήσουν, θα το έβλεπες το φάουλ. Δεν είναι ότι ήρθε από πλάγια ή δεν τον είχα καταλάβει εκείνη τη στιγμή, ήρθε κατευθείαν από πίσω και μου έκανε φάουλ.

Μετά το τέλος του αγώνα πήγα και βρήκα τον ρέφερι για να του ζητήσω εξηγήσεις γιατί εκνευρίστηκα ακόμα περισσότερο όταν είδα ξανά τη φάση στο βίντεο. Θεωρώ ότι έκανα πολύ καλό παιχνίδι, όμως αυτή η φάση και η απόφαση του διαιτητή με σκότωσε και κυρίως και πιο σημαντικό απ' όλα είναι ότι σκότωσε την ομάδα μου. Είναι τρομερό και του είπα ότι “είστε τρεις μέσα στο γήπεδο. Εσύ και οι βοηθοί σου. Είναι δύο τα φάουλ, δεν είναι καν ένα! Και μου λέτε ότι δεν είδε κανείς σας τίποτα...”». 

Best of internet