Δέλλας: «Πληρώσαμε αστοχία, πέναλτι και παιδικά λάθη»

Δέλλας: «Πληρώσαμε αστοχία, πέναλτι και παιδικά λάθη»

Απογοητευμένος από την ήττα του Ατρόμητου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν ο Τραϊανός Δέλλας, που τα έβαλε με την ατυχία, το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής και τα παιδικά λάθη στο δεύτερο τέρμα.

Δέλλας: «Πληρώσαμε αστοχία, πέναλτι και παιδικά λάθη»

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Πληρώσαμε την αστοχία μας, αλλά και το πρώτο πέναλτι. Έχω αρκετές αμφιβολίες για την φάση. Νομίζω ότι ούτε ο διαιτητής ξέρει τι έδωσε. Το δεύτερο γκολ προήλθε από παιδικά λάθη μας. Προσπαθήσαμε, αλλά ήταν πολύ δύσκολο σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Αν δεν βάζεις τις ευκαιρίες, αυτά γίνονται. Αν είχαμε τουλάχιστον μειώσει σε 2-1 πριν το ημίχρονο, κάτι ίσως θα μπορούσε να γίνει. Στο τρίτο γκολ τελείωσαν όλα». 

Στη συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε:

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Οι άρχοντες του ποδοσφαίρου επιτέλους εδέησαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το σκορ δε μας δίνει τη δυνατότητα να πούμε πολλά πράγματα. Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα στην άμυνά μας σήμερα. Ειδικά το δεύτερο και το τρίτο γκολ ήταν δώρα της άμυνάς μας στον αντίπαλο. Πριν από αυτό όμως ο ΠΑΣ είχε μπει πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ με ένα εύκολο πέναλτι για το οποίο έχω αμφιβολία. Αναγκαστήκαμε να πιέσουμε αλλά δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που έκανε γκολ τις ευκαιρίες του. Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά έχω την πεποίθηση ότι θα φέρουμε την ομάδα στο δρόμο που θέλουμε. Δύσκολη αρχή αλλά πρέπει να την αποδεχτούμε και να βελτιώσουμε πολλά πράγματα στο αμυντικό μας παιχνίδι για να μπορούμε να έχουμε τύχη, ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδια».

Για τη φάση του πέναλτι: «Δεν ισχύει αυτό. Μετά το γκολ βγήκαμε μπροστά και απειλήσαμε».

Για την απουσία του Φυτανίδη: «Ο Φυτανίδης ήταν τραυματίας. Δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σε τραυματίες».

Best of internet