«Κέφεριν, το νέο αφεντικό της UEFA»

«Κέφεριν, το νέο αφεντικό της UEFA»

Οι Σλοβένοι είναι σίγουροι για την εκλογή του Αλεξάντερ Κέφεριν, ο οποίος έχει ήδη τη στήριξη 29 Ομοσπονδιών. Ανάμεσά τους είναι και η Ελλάδα.  

«Κέφεριν, το νέο αφεντικό της UEFA»

«Ο νέος πρόεδρος της UEFA θα είναι από τη Σλοβενία»! Στο έκτακτο συνέδριο της UEFA στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης θα μάθουμε το αφεντικό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ωστόσο οι Σλοβένοι... πανηγυρίζουν από τώρα! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Ekipa», ο Αλεξάντερ Κέφεριν εξασφάλισε τις ψήφους που ήθελε κι όλα δείχνουν άνετη εκλογή! Οπως τονίζουν οι συμπατριώτες του, έχει στη διάθεσή τη στήριξη 29 Ομοσπονδιών (σε σύνολο 55 μελών), ενώ υπάρχουν κι άλλες που ακόμα δεν έχουν ακόμα αποσαφηνίσει τη στάση τους, αλλά... κλείνουν το μάτι στη Σλοβενία. Ειδικότερα, στο πλευρό του ο Κέφεριν έχει τις:  Αλβανία, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Βοσνία, Κύπρος, Μαυροβούνιο, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Γεωργία, Κροατία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ισραήλ, Ουγγαρία, ΠΓΔΜ, Γερμανία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σερβία, Σουηδία και Τουρκία.

Βέβαια, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο συμπατριώτης του θα έχει τη στήριξη 40 Ομοσπονδιών, ωστόσο ο ίδιος δεν... πανηγυρίζει ακόμα. Αλλωστε, έχει τονίσει στο περιβάλλον του πως η ψηφοφορία είναι μυστική και στο παρελθόν έχουν υπάρξει εκπλήξεις. Παράλληλα, ο πετυχημένος δικηγόρος αρνήθηκε  πως υποσχέθηκε διοργάνωση Euro στους Σκανδιναβούς για να έχει τη στήριξή τους!

Best of internet