Συνθήματα για Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη

Συνθήματα για Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη

Gazzetta team
Συνθήματα για Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη

bet365

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά το 2-0 και στο δεύτερο ημίχρονο άρχισαν τα συνθήματα για τους ισχυρούς άντρες των άλλων ομάδων.

Το ματς μπορεί να μην είχε τελειώσει αλλά ο ΠΑΟΚ έδειχνε να το ελέγχει μετά το 2-0. Και γι' αυτό οι οπαδοί του «Δικέφαλου» άρχισαν ν' ασχολούνται με τους αντιπάλους τους. Για την ακρίβεια με τους ισχυρούς άντρες των άλλων ομάδων.

Αρχισαν τα συνθήματα λοιπόν για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Γιάννη Αλαφούζο αλλά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη (με αυτή τη σειρά). Αυτό κράτησε για περίπου δύο λεπτά στο 60' της αναμέτρησης.

Ενταση εκτός Τούμπας

Ενταση κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου υπήρξε έξω από την Τούμπα. Περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ μετακινήθηκαν από την Θύρα 4Α όπου βρίσκονταν προς την είσοδο της Θύρας 1 και αποδοκίμασαν έντονα με συνθήματα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους επιτελείς της. Ο λόγος ότι δεν υπήρξε αντίδραση της διοίκησης στο κλείσιμο της Θύρας 4.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα