Μπολόνια - Κάλιαρι 2-1 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπολόνια - Κάλιαρι 2-1 (vid)

bet365

Αν και με αριθμητικό πλεονέκτημα αλλά και με προβάδισμα δύο τερμάτων μέχρι το 83', η Μπολόνια αγχώθηκε αρκετά για να φτάσει στη νίκη με σκορ 2-1 επί της Κάλιαρι στην 3η αγωνιστική της Serie A.

Στο «Dall’Ara», οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν τον έλεγχο από το πρώτο ημίχρονο και μάλιστα προηγήθηκαν από την πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του Βέρντι στο 23'.

Η ομάδα από τη Σαρδηνία συνέχισε να ψάχνει τα γκολ που θα της επέτρεπαν να ηρεμήσει και να «κλειδώσει» σύντομα τους τρεις βαθμούς και όλα φάνηκε να γίνονται πιο εύκολα στο 54'.

Ο Στοράρι αποβλήθηκε για μαρκάρισμα εκτός περιοχής στον Κρέιτσι, ο οποίος ήταν σε προφανή θέση για γκολ αν περνούσε τον πορτιέρο της Κάλιαρι που είχε κάνει έξοδο να προλάβει τον μεγαλύτερο κίνδυνο και στο 74ο λεπτό έγινε το 2-0 από τον Ντι Φρανσέσκο με προβολή, έπειτα από γύρισμα του Κρέιτσι.

Μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Μπρούνο Άλβες στο 83' για το 2-1 και η αυτοπεποίθηση που πήραν οι φιλοξενούμενοι ήταν ο λόγος που έκανε τους παίκτες της Μπολόνια να γεμίσουν άγχος, όμως κράτησαν το προβάδισμά τους στα εναπομείναντα λεπτά.

Τοροσίδης από πλευράς νικητών και Ταχτσίδης από πλευράς ηττημένων πήραν χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο 90' τραυματίστηκε σοβαρά στον δεξιό αστράγαλο και αποχώρησε με φορείο ο Αρτούρ Ιονίτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα