Αναλαμβάνει την ευθύνη για το κάζο ο Λουίς Ενρίκε

Αναλαμβάνει την ευθύνη για το κάζο ο Λουίς Ενρίκε

Κώστας Ζάλιαρης
Αναλαμβάνει την ευθύνη για το κάζο ο Λουίς Ενρίκε

bet365

Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα πρόταξε τα στήθη του και δήλωσε πως αναλαμβάνει την ευθύνη και δέχεται κάθε κριτική, έπειτα από την ήττα (2-1) από την Αλαβές, στο «Καμπ Νόου».

Οι «μπλαουγκράνα» υπέστησαν ήττα – σοκ το βράδυ του Σαββάτου, στην 3η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν, αφού, βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως τη δεύτερη δεν κατάφεραν ποτέ ν' αντιδράσουν, με αποτέλεσμα να έρθει το κάκιστο αποτέλεσμα.

Ο Λουίς Ενρίκε είχε να πει μετά το ματς:

«Ήμασταν εύθραυστοι στην άμυνα, ένα κομμάτι του παιχνιδιού μας που συνηθίζαμε να είμαστε αρκετά συμπαγείς τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, μας έλειπε η αποτελεσματικότητα αλλά και η ευχέρεια στο σκοράρισμα όσον αφορά την επίθεση. Ήταν ξεκάθαρο ότι από θέμα νοοτροπίας δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε. Αυτό το παιχνίδι φανερώνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σε κάθε ματς, αλλά και το πόσο σημαντικά είναι τα επιτεύγματα στα οποία έχουμε φτάσει τα προηγούμενα χρόνια.

Εγώ είμαι ο προπονητής και δέχομαι την όποια κριτική γίνεται έπειτα από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Οτιδήποτε κακό συμβαίνει, είναι δική μου ευθύνη. Οτιδήποτε πετύχουμε φέτος, θα είναι επίτευγμα όλη της ομάδας κι όχι απλά 11 παικτών. Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε πολλά από αυτό το πάθημα κι όχι απλά να προχωρήσουμε και να πούμε ότι το ξεχνάμε και πάμε παρακάτω».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα