Το μήνυμα του Κόντε στον... παθιασμένο Ντιέγκο Κόστα

Το μήνυμα του Κόντε στον... παθιασμένο Ντιέγκο Κόστα

Gazzetta team
Το μήνυμα του Κόντε στον... παθιασμένο Ντιέγκο Κόστα

bet365

Το πόσο σημαντικός είναι για την Τσέλσι, ο Ντιέγκο Κόστα τόνισε ο Κόντε, ο οποίος ζητά από τον παίκτη του με... τρόπο να ηρεμήσει.

Ο Ντιέγκο Κόστα είναι ένας παίκτης που πολλές φορές έχει δεχτεί κριτική για τον χαρακτήρα του και το πάθος του. Ο Κόντε από την πλευρά του θέλει να βγάζει αυτό το έντονο στοιχείο ο Ισπανός αλλά με την καλή πλευρά. Γι αυτό και του στέλνει το δικό του μήνυμα.

Συγκεκριμένα είπε ο Ιταλός τεχνικός:

«O Ντιέγκο παθιάζεται και γι αυτό το λόγο μερικές φορές κινδυνεύει με κίτρινη κάρτα. Θέλω να βελτιώσω αυτή του την πτυχή επειδή θέλω να τον έχω σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ντιέγκο ξέρει την κατάσταση.

Πρέπει να μεταφέρει τα συναισθήματά του στον αγωνιστικό χώρο με το σωστό τρόπο, είναι καλό παιδί. Είναι ένας παίκτης πολύ σημαντικός για την ομάδα. Μετέφερε το πάθος σου με το σωστό τρόπο, είναι καλό για μένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα